Dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina: ”Nu avem niciun pacient cu test pozitiv la clostridium”

Actualitate (Categoria articolului)

După apariția în spațiul public a unor informații conform cărora în Spitalul Municipal Câmpina s-ar afla zeci de copii și adulți cu simptome determinate de consumarea apei infestate cu Clostridium, managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, a postat pe pagina de Facebook a instituției următorul comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

”În momentul de față, duminică, 15 august, ora 16.00, la Spitalul Municipal Câmpina niciunul dintre pacienții internați nu are test pozitiv la clostridium, urmare a faptului că niciunul dintre pacienții internați nu prezintă simptome specifice consumului de apă infestată cu această bacterie. Facem precizarea că Spitalul Municipal Câmpina deține teste pentru depistarea acestui tip de bacterie, avem un laborator care funcționează 24 de ore din 24 și rezultatul unui astfel de test îl avem în aproximativ zece minute”.

3398 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cornel 16.08.2021 04:33 si daca maine vor muri alti oameni ca gasesc motiv sa carantineze spitalul si oamenii nu au cum sa se trateze.se numeste genocid.fiecare este pe pielea lui.ar trebui desfiintat hidro si sa plateasca cei care conduc aceasta firma si cei din consiliul de administratie.ar trebui sa fie masiv dati in judecata sau macar 500 de abonati sa nu plateasca facturile ca ei sa nu isi mai ia salariile alea grase de bugetari
  • Marian 16.08.2021 08:55 „În momentul de față, duminică, 15 august, ora 16.00..” ok, am înțeles. Dar până duminică, 15 august, câte persoane s-au prezentat la spital cu simptome specifice? Faptul că la un moment dat, zi/oră, nu sunt persoane INTERNATE, nu înseamnă că nu au fost cazuri. Eu vreau să fiu informat corect.

Actualitate

2801 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2253 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

7 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.

1697 vizualizari
26 oct. 2021 22:16

Societatea AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Fabrica de microbuze AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal, după cum urmează: