Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

Actualitate (Categoria articolului)

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Aceasta a avut două întrebări pe marginea acestui subiect, întrebări pe care le-a adresat - în absența primarului Alin Moldoveanu și a secretarului general Elena Moldoveanu - șefei Serviciului Juridic din Primăria Câmpina, Monica Voicu. Pe de o parte, Livia Lupu a întrebat care este stadiul aplicării hotărârii Consiliului Local prin care se demarau procedurile de expropriere pentru cauză de utilitate publică a turnului înclinat. Monica Voicu i-a răspuns că este nevoie să se documenteze și îi va transmite un răspuns scris.
O a doua problemă a fost cea a unui proces intentat de Primăria Câmpina firmei Erin, deținătoarea turnului înclinat, proces având ca obiect obligația de a face. Despre acest proces, Monica Voicu a precizat: ”Este vorba de un proces deschis în anul 2020 pentru obligația de a face, practic, fiind vorba de obligarea proprietarului printr-o hotărâre a instanței ca acesta să demoleze etajele pentru care nu există autotizație de construire”. La întrebarea consilierului Livia Lupu dacă nu există un conflict între hotărârea Consiliului Local privind declanșarea procedurii de expropriere și acest nou proces, Monica Voicu a răspuns sec: ”Nu”. După expertize, contraexpertize, următorul termen în acest proces este 4 octombrie 2023.

2067 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 01.10.2023 13:57 Păi se plictiseau oamenii iar ședința este renumerată, nu? Deci timpul trece, deja 3 ani, leafa bună de tot merge, realizări zero barat, dar cui îi pasă? România rămâne raiul bugetarilor plătiți regește pentru o activitate ce tinde vertiginos către minus infinit.
  • Amelia 01.10.2023 19:40 Actiunea la judecatoria Campina a fost depusa in luna iulie 2020. Fac aceasta precizare sa nu creada cititorii ca a deschis acest proces administratia Moldoveanu-Dobre-Pruna, care nu are nici un interes sa il deranjeze pe Ungureaanu-Erin. Si cum bine stiti, in opinia acestei TRIADE. nimic din ce a facut vechea administratie nu e bine, dar nu sufla un cuvant ca toate proiectele cu fonduri europene care se deruleaza in prezent sunt ale vechii administratii.
  • A G 03.10.2023 14:44 Treabă asta e de pe vremea lui Gh Tudor.Deci acest Ungureanu trebuia să facă P+4 dar el a ridicat ditamai turnu ilegal .Și cum instanta i a dat câștig de cauză iar avocații plătiți de Primărie au pierdut.Sau jucau la 2 capete.Langa Capela Hernea la terenul de tenis sau cantina schelei alt schelet marca Ungureanu,intersecție Calea Doftanei cu Ecaterina Teodoroiu parcă a deschis clinica medicala privata .Toți devin antreprenori,bani să iasă.Unii se întreabă de ce dau faliment...câștigă la loto și se visează toți șefi.Realitatea îi trezește din visare.

Actualitate

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1661 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

1 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.