Un tânăr de 31 de ani, din cartierul câmpinean Mogador, și-a pus capăt zilelor

Actualitate (Categoria articolului)

Dramă mare în comunitatea de romi din Cartierul Mogador din Câmpina. Marți, 10 august 2021, la puțin timp după prânz, un tânăr de 31 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuință

Nefericitul eveniment a avut loc pe Strada Năsăud din Mogador. Din relatările unor locuitori din această comunitate, bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio în care își cerea iertare celor apropiați pentru gestul său. El era divorțat și avea un copil. De asemenea, unele surse susțin că avea unele probleme de sănătate, fiind chiar operat recent. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, se efectuează cercetări, sunt audiate mai multe persoane, așa cum se procedează în astfel de cazuri, pentru a se stabili cu exactitate ce l-a determinat pe tânărul de 31 de ani să recurgă la acest gest extrem. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

6874 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2381 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

3531 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

53 vizualizari
23 oct. 2021 11:22

Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

3104 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.