Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Campionatului Național de Juniori sub 20 ani

Sport (Categoria articolului)

După cum ați putut afla deja, la Craiova au avut loc week-end-ul care a trecut Campionatele Internaționale de Atletism ale României. În paralel, pe aceeași superbă bază de atletism din Cetatea Băniei s-a desfășurat și prima etapă a Campionatului Național de Atletism pentru Juniori sub 20 de ani.

CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat la această competiție cu trei sportivi, fiecare dintre ei reușind cel puțin o clasare pe podium:
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 2, aruncarea greutății, 15,85m; locul 4, aruncarea discului, 42,06m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea discului, 42,95m; locul 3, aruncarea greutății, 12,64m;
Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul 2, săritura în lungime, 6,72m.
De asemenea, Ștefan Gagiu va participa la sfârșitul săptămânii la Campionatul Balcanic de juniori sub 18 ani din Muntenegru.

2827 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1957 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.