Ambasadori din mai multe țări africane au vizitat Confind și SanConfind

Actualitate (Categoria articolului)

O delegație numeroasă, formată din ambasadori și consuli în România ai mai multor state africane, s-a aflat la Câmpina și Poiana Câmpina, la sfârșitul acestei săptămâni, unde a vizitat societatea Confind și Centrul Medical SanConfind. Vizita a fost organizată în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova.

Au fost prezenți ambasadorii din Maroc, Africa de Sud, Algeria, Tunisia și consulii onorifici din Madagascar, Congo, Ghana și Senegal, alături de ei aflându-se Aurelian Gogulescu - președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova și Mihaela Hristache - director Relații Interne și Internaționale din cadrul CCI Prahova. Mai întâi, oaspeții au mers la societatea Confind, unde s-au întâlnit cu președintele Consiliului de Administrație, Ioan Simion. Au fost vizitate mai multe secții, au fost prezentate produsele realizate de Confind și s-a discutat despre posibile relații economice în domeniul petrolului între societatea câmpineană și societăți din țările africane. Apoi a fost vizitat Centrul Medical SanConfind de la Poiana Câmpina, unde reprezentanților statelor africane li s-a vorbit despre cele două resurse naturale importante (apa sărată și nămolul) folosite la Baza de Recuperare și Tratament, despre procedurile care se realizează, despre dotare și servicii, despre viitorul spital cu paturi și dorința instituției de a dezvolta turismul medical în plan intern și internațional.

6156 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1893 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

1675 vizualizari
01 apr. 2023 09:05

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

2 comentarii

UPDATE - Această știre a fost o păcăleală de 1 aprilie. Celor care ne-au felicitat sau ne-au criticat, celor care s-au amuzat alături de noi, tuturor le mulțumim pentru că ne citesc!
La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.