Ambasadori din mai multe țări africane au vizitat Confind și SanConfind

Actualitate (Categoria articolului)

O delegație numeroasă, formată din ambasadori și consuli în România ai mai multor state africane, s-a aflat la Câmpina și Poiana Câmpina, la sfârșitul acestei săptămâni, unde a vizitat societatea Confind și Centrul Medical SanConfind. Vizita a fost organizată în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova.

Au fost prezenți ambasadorii din Maroc, Africa de Sud, Algeria, Tunisia și consulii onorifici din Madagascar, Congo, Ghana și Senegal, alături de ei aflându-se Aurelian Gogulescu - președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova și Mihaela Hristache - director Relații Interne și Internaționale din cadrul CCI Prahova. Mai întâi, oaspeții au mers la societatea Confind, unde s-au întâlnit cu președintele Consiliului de Administrație, Ioan Simion. Au fost vizitate mai multe secții, au fost prezentate produsele realizate de Confind și s-a discutat despre posibile relații economice în domeniul petrolului între societatea câmpineană și societăți din țările africane. Apoi a fost vizitat Centrul Medical SanConfind de la Poiana Câmpina, unde reprezentanților statelor africane li s-a vorbit despre cele două resurse naturale importante (apa sărată și nămolul) folosite la Baza de Recuperare și Tratament, despre procedurile care se realizează, despre dotare și servicii, despre viitorul spital cu paturi și dorința instituției de a dezvolta turismul medical în plan intern și internațional.

6300 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

378 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

540 vizualizari
02 dec. 2023 19:42

Garda de Mediu, APM și Apele Române, sesizate în urma articolului nostru privind dezastrul ecologic de pe râul Doftana

2 comentarii

În baza unor informații și fotografii transmise de cititori ai Câmpinatv.ro, am scris recent despre dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana, unde tone de deșeuri rezultate din decopertarea unor străzi au fost descărcate din mai multe basculate. Au fost aduse aici, pe albia râului Doftana, criblură, pietriș, bolovani, resturi de asfalt care ar putea conține substanțe periculoase pentru mediu. În urma articolului nostru, au fost sesizate instituțiile cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Alte stiri recente

376 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

346 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.