Amenajarea terenului multifuncțional de lângă bazinul de înot din Câmpina va costa 33.000 euro, fără TVA

Actualitate (Categoria articolului)

Procedura de achiziție publică organizată de Primăria Câmpina pentru amenajarea terenului multifuncțional s-a finalizat. O firmă din Târgu-Mureș va realiza această lucrare - Atlas Company SRL - cu prețul de 147.057 lei, adică 33.000 euro fără TVA.

Și iată în ce va consta amenajarea terenului multifuncțional de sport, conform anunțului publicat pe SEAP, cu precizarea că în prețul menționat intră și dotările:
- se va aplica o suprafață care să fie rezistentă la abraziune, raze UV și condiții meteo extreme (care să poată fi aplicată peste suprafețele bituminoase), din acryl, de culoare roșie, care să nu necesite întreținere specială. Peste această suprafață se vor executa marcaje foarte rezistente, cu o mare putere de pigmentare, necesare pentru handbal, baschet și minifotbal;
- se vor amplasa două porți de fotbal cu două coșuri de baschet;
- amplasarea panourilor de baschet se va face pe suporți suspendați, prinși de porțiile de minifotbal, deasupra acestora, astfel încât să nu împiedice jocul de handbal sau minifotbal;
- pe marginea terenului multifuncțional se vor amplasa băncuțe și pubele pentru gunoi;
- se va monta tartan pe terenul multifuncțional (25 mm);
- se va monta tartan împrejurul terenului multifuncțional (15 mm);
- se vor monta porți de minifotbal cu panouri de baschet;
- se vor monta instalații pentru iluminat teren sportiv.

4037 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Becali 13.09.2016 11:48 Asta nu e investitie, asta e hotie, jaf pe bani publici!!!!!!!
  • ion enescu 13.09.2016 15:58 Scump, foarte scump d-le PRIMAR, ce ați făcut pentru a ajuta populația in caz de cutremur? Ați reparat buncarele de adăpostire a locuitorilor municipiului nostru, sunt într-o stare deplorabila sau poate ați uitat pe unde mai sunt?

Actualitate

200 vizualizari
21 feb. 2024 21:13

E oficial! Alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor avea loc pe 9 iunie

Ceea ce CâmpinaTV.ro vă informa pe surse în urmă cu câteva zile, a devenit oficial miercuri, 21 februarie, atunci când liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au anunțat într-o conferință de presă comună comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare pentru data de 9 iunie.

691 vizualizari
21 feb. 2024 20:23

Școala din Cornu, modernizată cu fonduri europene. Sistem inteligent de control și monitorizare a energiei

Miercuri, 21 februarie 2024, a avut loc recepția finală a lucrărilor de modernizare și automatizare instalații și utilități la Școala Gimnazială ”Profesor Cristea Stănescu” din comuna Cornu. Este un proiect realizat cu finanțare europeană prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, obiectivul principal fiind îmbunătățirea eficienței energetice.

Alte stiri recente

317 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

921 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.