Investițiile pe care HidroPrahova vrea să le realizeze în Câmpina, anul acesta, din fonduri proprii

Actualitate (Categoria articolului)

În fiecare primăvară, conducerea operatorului de apă și canal HidroPrahova transmite administrației locale câmpinene o listă cu investițiile pe care și le propune să le realizeze din surse proprii și din fondul IID (întreținere, înlocuire, dezvoltare). Anul acesta, pe listă se află cinci investiții pentru care HidroPrahova alocă 232.000 lei fără TVA.

Este vorba despre: 
- Reabilitare decantoare orizontale şi suspensionale (Staţia de tratare Voila), surse proprii – 50.000 lei
- Reabilitare acoperiş Stație de clorinare (rezervor Muscel), surse proprii – 80.000 lei
- Înlocuire vane staţie filtre vechi (Staţia de tratare Voila), surse proprii – 40.000 lei
- Sectorizare reţea distribuţie apă (reabilitare cămine de vae, montare vane etc), surse proprii – 20.000 lei
- Planul de contorizare – achiziţie şi montaj contoare apă rece la nivel de branşament pehtru populaţie (Dn = 15-20mm), fond IID – 42.000 lei

În ceea ce privește planul de investiții din fonduri proprii propus pentru anului trecut de HidroPrahova și aprobat de Consiliul Local Câmpina, precizăm că din cele 10 lucrări stabilite, au fost realizate șase: înlocuirea conductei de distribuție a apei și a branșamentelor aferente în zona În Luncă; reabilitarea conductei de distribuție a apei pe Strada Tineretului; sectorizare rețea distribuție apă (reabilitare cămine de vane, montare vane); continuare plan de contorizare apă rece; reabilitare tronson canalizare Bd. Bălcescu, zona OMV; reabilitare conductă canalizare Aleea Cutezători. Celelalte patru investiții nerealizate în 2016 au fost incluse în programul POIM 2014-2020 (conductă distribuție apă și branșamente Strada Muncii; înlocuire conductă apă și branșamente Strada Ion Câmpineanu și Aleea Violetei; înlocuire conductă apă și branșamente Strada Țițeiului; reabilitare tronson canalizare Strada Ecaterina Teodoroiu.

4047 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4274 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1840 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.