CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primele 50 locuri de veci din noul cimitir al Câmpinei vor fi disponibile din 15 decembrie

- Actualitate -

Primele 50 locuri de veci din noul cimitir al Câmpinei vor fi disponibile din 15 decembrie

Nu este un subiect tocmai plăcut, dar este unul necesar. Câmpina are o mare problemă la capitolul locuri de veci, cimitirele existente fiind deja pline. Noul cimitir, 'Lumina', din Cartierul Slobozia va fi dat în folosință parțial începând cu 15 decembrie 2016.

În prezent, se lucrează la gardul care va delimita primele două parcele ale noului cimitir şi la betonarea aleilor. 'Am depus toate documentele necesare în vederea autorizării provizorii a parcelelor A și B. În total sunt 100 de locuri de înhumare. Acum se desfășoară lucrări de parcelare şi lucrări la alei, astfel încât din 15 decembrie, cel târziu, să se poată face aici înhumări în condiții decente', ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi. (video)
Vă reamintim că lucrările la noul cimitir din Câmpina (situat în Cartierul Slobozia) sunt realizate de firma Bivasim Construct SRL Ploiești, iar costurile totale se ridică la 1.484.309 lei, fără TVA. Investiția presupune realizarea a 4.475 locuri de înhumare, trei corpuri administrative, alei interioare, o capelă, împrejmuire, poartă de acces, parcare etc.


24 Nov 2016 12:10 6735 vizualizari


Comentarii


  • 22.11.2022 14:40 elena Mesajul meu este ca.. oricum orice as zice eu multa lume tot dupa ”traditii” se vor lua. De ce sa platesc eu o gramada de bani pentru un loc la cimitir ? Apoi dupa ce mor sa plateasca in continuare copii mei pentru ingrijirea locului meu de veci. De ce trebuie sa ne complicam atat de mult cand putem sa stam cu banii in buzunar ? Eu prefer ca dupa ce mor sa donez organe, apoi restul sa ma faca cenusa. Cenusa ori o tine familia mai departe ori imi indeplineste dorinta sa mi se arunce cenusa acolo unde doresc eu. Asa nu mai dam bani aiurea la cimitir sa ii facem pe altii bogati...
  • 25.11.2016 19:45 robert adi HOOPA,iata ca politica da primele semne de revigorare economica,PRIMUL PARC INDUSTRIAL PROMIS DE TISEANU SI COOHORTA ,si cine sa fie primii 15 din POLITICA sau se trage la sorti.
  • 25.11.2016 00:06 Roby Hopa! A scapat Tiseanu haturile din mana sau isi face asta micu' de cap? Ca doar nu lasa Tiseanu pe nimeni sa ii ia fata in presa?!
129 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
562 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
804 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV