CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

Sport (Categoria articolului)

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Primul joc al zilei de vineri ar fi trebuit să fie între CSM București și Sporting Ghimbav. Brașovencele au ales să facă naveta, iar joi seara au plecat din Câmpina și după vreo două ore ajunseseră la... Breaza, astfel că au anunțat că nu vor mai reveni la Câmpina în ultima zi a acestui turneu. În această situație, CSM București a jucat un meci amical cu o echipă secundă a CS Câmpina, la finalul căruia a fost premiată pentru locul 5 ocupat la această competiție.
Finala mică a opus echipele CSS2 București și OK Sport Onești. Prezentate ca la meciurile din cupele europene, jucătoarele celor două echipe au oferit un meci antrenant, la capătul celor 40 de minute de joc impunându-se formația bucureșteană cu scorul de 20-9, la pauză 9-5.
Și a urmat finala, unde s-au aflat față în față cele mai bune echipe ale turneului, CS Câmpina și Transilvania Brașov. Cu o galerie minunată, un joc excelent și parcă și ceva șansă, în ultimele minute, brașovencele având patru șuturi în bară consecutive, elevele lui Daniel Vasile și Denisa Toma au câștigat finala și turneul cu scorul de 26-22, la pauză 8-10.
CS Câmpina a evoluat la acest turneu cu următorul lot: Timeea Popa, Alice Penghea, Andreea Achim - portari; Cătălina Antonie, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Ilinca Neagu, Antonia Robu, Mara Apetre, Alessia Stamate, Sonia Olteanu, Daria Tudorache, Mara Dragomir, Sofia Boacă, Iris Mareș.
Partidele acestui turneu au fost arbitrate de ploieștenii Gabriela Enache, Andreea Stoica, Mihaela Grădișteanu, Laurențiu Jugănaru, Marian Iliescu.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. La premiere au fost și lacrimi de fericire și lacrimi de supărare, o dovadă că sportivele s-au implicat și cu totții și-au dorit să fie cei mai buni. Cu acest prilej, primarul Alin Moldoveanu i-a felicitat pe toți cei implicați în organizarea și desfășurarea acestui turneu, echipele participante, câștigătorii și a anunțat că după sărbători echipa se va muta în sala de sport de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, care va fi finalizată și dată în folosință.

3282 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1652 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

847 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

22 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1628 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.