”Pedalăm cu zâmbete”, un marș al bicicliștilor în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Eveniment (Categoria articolului)

Câteva zeci de bicicliști, dintre care - foarte îmbucurător - mulți copii, s-au aliniat duminică, 17 septembrie, în fața Centrului de Informare și Promovare Turistică din Câmpina pentru un marș intitulat ”Pedalăm cu zâmbete”.

Evenimentul a fost inclus în Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care se desfășoară în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și care este finanțat din sponsorizări.
Din punct de vedere sportiv, în afară de întreceri de fotbal, handbal, baschet, natație, atletism, sau demonstrații de motociclism și arte marțiale, Câmpina se poate mândri și cu numeroși bicicliști, desigur, doar la nivel de amator, dar care reprezintă o componentă importantă a Câmpinei sportive.
A fost un eveniment frumos, care s-a putut derula în bune condiții și datorită voluntarilor de la Școala Gimnazială Centrală și Liceul Tehnologic Energetic, dar și prezenței polițiștilor, care au monitorizat participanții pe tot traseul și s-au asigurat că marșul se desfășoară în condiții de deplină siguranță. "Pedalăm cu zâmbete" s-a dorit a fi o pledoarie pentru sport, prietenie, toleranță, încredere. 

1951 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1542 vizualizari
04 dec. 2023 08:41

Concert de colinde la Casa Tineretului din Câmpina, susținut de Corul de copii DYNAMIS

Corul de copii DYNAMIS, dirijat de profesor Alina Dobrică, va urca pe scena Casei Tineretului din Câmpina sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 17.00. Copiii vor susține un superb concert de colinde din diferite zone ale lumii. Intrarea este liberă.

2745 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.