Grupul de firme Neptun - Soceram va sponsoriza Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina și publicația literară “Revista Nouă”

Actualitate (Categoria articolului)

Prin intermediul unui comunicat de presă, grupul de firme Neptun - Soceram anunță că va sponsoriza Casa Tineretului din Câmpina cu 25.000 pentru ca Ansamblul Folcloric să-și poată continua activitatea anul acesta. De asemenea, va sponsoriza Casa de Cultură Geo Bogza cu 2.500 lei pentru ca Revista Nouă să poată apărea și în acest an. Redăm în continuare integral comunicatul de presă transmis redacției.

"În ultima vreme, în mass-media și pe rețelele sociale au apărut informații cu privire la hotărârea luată de un grup de consilieri locali de a nu mai finanța unele activități din domeniul cultural și sportiv. Deși, începând cu anul 2021, Câmpina a fost declarat, de administrația Prună-Dobre-Moldoveanu, “oraș al artelor și sporturilor”, constatăm cu îngrijorare dezinteresul administrației Prună-Dobre-Moldoveanu față de cultura și sportul câmpinean și tendința aceleași administrații de a “privatiza pe persoană fizică” activitățile culturale și sportive organizate și finanțate netransparent, cu ignorarea și în detrimentul instituțiilor de cultură și sport din subordine.
Am constatat, de asemenea, că finanțarea instituțiilor de cultură și sport de la bugetul local, buget la care grupul de firme Neptun - Soceram este cel mai mare contribuabil, se face discreționar, banii publici sunt folosiți de decidenți ca instrument pentru rezolvarea unor interese personale sau de grup, de declanșare a unor vendete politice și personale și pentru obținerea de beneficii electorale.
În aceste condiții, am hotărât să sponsorizăm în acest an Casa Tineretului cu suma de 25.000 lei pentru funcționarea în continuare a Ansamblului de dansuri populare și Casa de Cultură
Geo Bogza” cu suma de 2.500 lei pentru publicația literară Revista Nouă", se menționează în comunicatul de presă al grupului de firme Neptun - Soceram.

2826 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Misu 06.03.2023 10:42 Felicitari grupului de firme Neptun - Soceram! Mai exista si oameni de bine care tin la campineni si repara ce altii cu buna stiinta, strica. Inca o palma (oare a cata?) pe obrazul administratiei locale si a oamenilor din umbra care o conduc.
  • ionut 07.03.2023 07:09 Deci incercarile disperate ale grupului celor 8, la indicatiile pretioase ale primului carmaci al orasului, au fost zadarnice. Nu au facut decat se se acopere de ridicol. Exista o vorba din batrini: Nu mor caii cand vor cainii.

Actualitate

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1772 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.