Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Anunțul a fost făcut vineri seară, prin intermediul unei declarații de presă, eveniment desfășurat în sala mică a Casei de Cultură "Geo Bogza". Astfel, PSD Câmpina "aruncă" în bătălia electorală o femeie, lucru important pentru scena politică locală. Și asta în condițiile în care, numele vehiculat până acum pentru candidatura menționată era cel al lui Marian Nistor, fostul director al Pieței Centrale Câmpina. Mai mult, ne așteptăm ca și pe lista de candidați PSD la Consiliul Local să regăsim mai multe femei, având în vedere amendamentele depuse la legile electorale, referitoare la reprezentarea de minimum 30% a femeilor pe listele electorale la toate tipurile de alegeri.
Irina Nistor nu a mai fost implicată activ până acum în politică. Are 43 de ani, a fost șef Serviciu control comercial, protecția mediului și disciplina în construcții la Poliția Locală Câmpina, funcție din care a demisionat în ianuarie 2022. Ulterior a ocupat funcția de șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, iar în prezent este consilier juridic la o firmă privată.
Vom reveni.

4934 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Preda Frank 27.05.2023 18:54 Fief PSD la Cornu,Telega,Ploiesti.Din pricina traseismului multi au decăzut.Moldoveanu ar fi opțiunea Aur pentru primărie.Doar Escu ar putea câștiga sau cineva din mediul de afaceri lupta cu karateca.Sa ii vezi pe Horia,T .Întrebarea e daca Tiseanu,Albu și colonei votând Psd...maxima.Si viceprimar va fi Musat sau Duran.

Politică

168 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1263 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

582 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

710 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!