Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Anunțul a fost făcut vineri seară, prin intermediul unei declarații de presă, eveniment desfășurat în sala mică a Casei de Cultură "Geo Bogza". Astfel, PSD Câmpina "aruncă" în bătălia electorală o femeie, lucru important pentru scena politică locală. Și asta în condițiile în care, numele vehiculat până acum pentru candidatura menționată era cel al lui Marian Nistor, fostul director al Pieței Centrale Câmpina. Mai mult, ne așteptăm ca și pe lista de candidați PSD la Consiliul Local să regăsim mai multe femei, având în vedere amendamentele depuse la legile electorale, referitoare la reprezentarea de minimum 30% a femeilor pe listele electorale la toate tipurile de alegeri.
Irina Nistor nu a mai fost implicată activ până acum în politică. Are 43 de ani, a fost șef Serviciu control comercial, protecția mediului și disciplina în construcții la Poliția Locală Câmpina, funcție din care a demisionat în ianuarie 2022. Ulterior a ocupat funcția de șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, iar în prezent este consilier juridic la o firmă privată.
Vom reveni.

4594 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Preda Frank 27.05.2023 18:54 Fief PSD la Cornu,Telega,Ploiesti.Din pricina traseismului multi au decăzut.Moldoveanu ar fi opțiunea Aur pentru primărie.Doar Escu ar putea câștiga sau cineva din mediul de afaceri lupta cu karateca.Sa ii vezi pe Horia,T .Întrebarea e daca Tiseanu,Albu și colonei votând Psd...maxima.Si viceprimar va fi Musat sau Duran.

Politică

1207 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2378 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.