CS Câmpina a jucat finala Euroregiunii la handbal feminin și s-a calificat la turneul semifinal național

Sport (Categoria articolului)

După victoriile categorice obținute sâmbătă, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, în faza grupelor Euroregiunii Campionatului Național de handbal feminin pentru juniori IV, CS Câmpina a jucat duminică, 20 martie 2022, în faza finală pe Euroregiune.

Astfel, după ce a trecut în semifinale de o manieră categorică, printr-o victorie la șapte goluri diferență, de CSS Ploiești, CS Câmpina a întâlnit în finală pe CSM Ploiești.
A fost un meci entuziasmant, foarte intens, cu mult peste nivelul acestei categorii de vârstă și al acestei faze a competiției. În plus, și atmosfera din Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești a fost una aparte, civilizată și sportivă, fiecare echipă având propria ei galerie care s-a comportat cât se poate de frumos.
Elevele lui Daniel Vasile au început bine finala, preluând conducerea și având la un moment dat un avantaj de două goluri și atacul. Ploieștencele au echilibrat disputa, inclusiv pe tabela de marcaj, au schimbat și tactica, jucând ceva mai agresiv, la intercepție, fără a mai aștepta pe propriul semicerc atacurile câmpinencelor. După ce au prelut conducerea, s-au detașat, având un avantaj maxim de cinci goluri, fluierul final găsindu-le pe ploieștence cu un avantaj de patru goluri, 30-26.
Un meci excepțional, de înaltă calitate, la care fetele de la CS Câmpina trebuie să fie mândre că au putut contribuit din plin. Chiar dacă au pierdut finala, jucătoarele CSC-ului s-au calificat pentru turneul semifinal național.
La finalul partidei, antrenorul echipei CS Câmpina, Daniel Vasile, ne-a declarat: ”A fost un meci foarte intens, al doilea meci de astăzi și s-a simțit în picioarele fetelor. Sunt foarte mulțumit de prestația fetelor, pentru că au pus în aplicare ce am pregătit la antrenamente și în meciurile amicale”.
La finala din Sala ”Olimpia” a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, care le-a susținut pe fetele de la CS Câmpina, le-a încurajat și la final le-a felicitat pentru performanța lor.
CS Câmpina a folosit în finală următorul lot de jucătoare: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antonie, Sofia Robu, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea, Ilinca Neagu, Antonia Robu.

4598 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

132 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

481 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: