”Școala altfel” la... primărie. Mai multe clase de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina au vizitat Casa cu Grifoni

Social (Categoria articolului)

În cadrul programului ”Școala altfel”, mai multe clase de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina au decis să viziteze în cursul zilei de marți, 21 martie, Casa cu Grifoni, sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde au fost primiți de însuși primarul Alin Moldoveanu.

Printre activități curente și o ședință extraordinară a Consiliuluii Local, destul de scurtă, ce-i drept, dar și vizita elevilor din Spania, Italia și Franța, care derulează la Câmpina un proiect Erasmus+ chiar cu Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, primarul Alin Moldoveanu și-a făcut timp și pentru copiii care au vizitat Casa cu Grifoni în cadrul activităților din programul ”Școala altfel”. După ce le-a vorbit puțin despre primărie, despre actviiatatea curentă, Alin Moldoveanu le-a răspuns cu multă răbdare zeclior de întrebări, din cele mai diverse domenii, iar la final, înaintea pozei de grup, i-a invitat în biroul său, pe rând, unde copiii au putut vedea trofeele și diplomele din activitatea sportivă a primarului Alin Moldoveanu, dar și locul din care acesta conduce Câmpina.

2138 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 21.03.2023 23:48 Foarte frumos. Poate intraba si copiii ce si-ar dori pentru orasul lor.
  • A.G 22.03.2023 18:24 De bătaia de ieri de pe traseul Gara-Banesti între un om al străzii și un tânăr nu scrieți.Ca e plina gara de boschetari și faptul că firma Eliro refuza biletele de la Poiana pentru cei cu venituri mici.Liniutele de pe Plevnei și Heliade Radulescu,mizeria lăsată de tineri în parcurile din oraș,etc

Social

1662 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

1681 vizualizari
27 mai 2023 11:25

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.