Accident rutier la Brebu. Motociclistul implicat a ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, la Brebu a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autorutilitară și o motocicletă.

În urma impactului, a rezultat o victimă, motociclistul, în vârstă de 24 ani, care a fost asistat medical la fața locului de către echipajul SMURD. Motociclistul era conștient, cu traumatisme la coloana cervicală, membrul inferior drept și la nivelul membrelor superioare, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova. 
ISU a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă. Motociclistul a fost transportat la spital.

(Foto cu caracter ilustrativ)

5581 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1100 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2139 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

221 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1130 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.