CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

- Actualitate -

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

Dar să prezentăm lucrurile pe rând, în ordine cronologică.
Luni, 29 mai, la ora 12.30, a fost convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, aceasta având loc chiar în sediul Primăriei, în sala de ședințe aflată perete în perete cu biroul viceprimarului. Mai mult, se putea participa la această ședință și online, fiind mai mulți consilieri locali care au ales această variantă. Deși ședința avea loc în timpul programului de lucru, viceprimarul Liviu Dumitrache nu a participat nici fizic, nici online. Mașina sa personală era în curtea Primăriei, dar viceprimarul, nicăieri. La un moment dat, pentru un vot în cadrul unei comisii, chiar era nevoie de Liviu Dumitrache. Acesta nu era și, mai mult, nimeni nu știa de el. Unul dintre consilierii locali a afirmat chiar că l-a sunat, dar nu răspunde nici la telefon. Oare ce o fi avut mai important de făcut Liviu Dumitrache decât să vină la ședința Consiliului Local, în condițiile în care este singurul dintre cei 19 consilieri care are program de lucru chiar la Primărie?!
Considerăm această situație extrem de gravă și credem că nu ar trebui să nu existe măsuri. Poate Liviu Dumitrache nu a înțeles că nu-l ține nimeni cu forța, iar dacă are treburi mai importante (așa cum a demonstrat), poate pleca în orice moment.
După numai câteva zile, miercuri, 31 mai, a urmat ședința ordinară a Consiliului Local. Și ne așteptam ca în cadrul ei să existe măcar un consilier care să aibă suficient curaj încât să-l întrebe pe viceprimar ce a avut mai important de făcut decât să participe la ședința extraordinară din sediul Primăriei, în timpul programului său de lucru, mai ales în condițiile în care votul său la momentul respectiv chiar conta. Numai că, nimeni nu a avut curajul să ridice această problemă extrem de gravă. A încercat ceva Florin Marcu, dar fără nume, extrem de evaziv, astfel că nici măcar Dumitrache nu a înțeles că, de fapt, ce se chinuia Marcu să (nu) spună era o aluzie la adresa sa.
E trist că se ajunge la astfel de situații. Este de neînțeles de ce nici măcar primarul Ain Moldoveanu, al cărui subaltern este viceprimarul, indiferent cum se numește el, dar nici nimeni din Consiliul Local Câmpina nu îndrăznește măcar să-l deranjeze cu o întrebare pe singurul ales local dintre consilieri desemnat în Executiv. Dacă o demisie de onoare nu poate veni din partea viceprimarului Dumitrache, ar fi trebuit ca plenul Consiliului Local să pună măcar problema demiterii sale. Până la urmă 13 voturi (câte sunt necesare) nici nu mai par așa multe...
Și încă o precizare: pentru a fi ocupat cu alte chestiuni în timpul programului de lucru de la Primărie, viceprimarul Liviu Dumitrache primește o indemnizație lunară de 17.160 lei brut.


04 Jun 2023 21:23 2811 vizualizari


Comentarii


  • 07.06.2023 22:23 Manda Ninel Individul a fost jandarm.....fără comentarii!
  • 05.06.2023 14:49 Alexandru Domnule Călin Gherman, în toată presa există și articole de opinie. Acesta este un articol de opinie, în care am semnalat o situație extrem de gravă în opinia noastră. Atât! Iar celor care ne transmit jigniri și amenințări, le transmitem că îi așteptăm și că noi vom fi tot aici!
  • 05.06.2023 14:38 Calin Gherman Buna ziua, cred ca presa ar trebui sa informeze, nu sa emită și sugestii. Trebuie probata imparțialitatea, altfel se pare ca face jocul cuiva, alta tabăra sau poate chiar a unei persoane.
  • 05.06.2023 07:21 Daniel Aurelian Rădulescu Un impostor oportunist ca și toți ceilalți consilieri împinși în față de un USR, parodie de partid politic!!!
  • 04.06.2023 22:08 A G Hai sa fie toleranți.Multi nu știu care e rolul lor acolo și nici pe cine reprezintă direct sau indirect.Dupa unu sau doua mandate bine remunerate constată că nu au făcut nimic dar nu e înghesuială in politica,unii nu vor să aibă probleme.Acest domn a lucrat in jandarmerie,o instituție care a gazat protestatarii și bătut tinerii la greu.Oamenii capabili indiferent că au abia liceul sau o facultate nu vor intra in politica sau să lucreze pe salariile care se oferă la Campina.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
630 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4648 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
588 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1355 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV