Superliga B Prahova. CS Câmpina - CSO Mizil 5-0. În pas de defilare, spre... promovare

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a continuat pasul de defilare spre promovare, după victoria categorică obținută sâmbătă dimineață în fața formației CSO Mizil, în primul meci al etapei din Superliga B Prahova.

Partida a fost la discreția elevilor pregătiți de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu, golurile curgând în poarta formației oaspete. Pe lista marcatorilor și-au trecut numele Cl. Dumitrescu (de două ori), Filip, Tocitu și Manole.
Iată și echipa câmpineană aliniată la fluierul de start al partidei: T. Ionescu - Coman, Bărcănescu, Fl. Niculae, Diaconu (46 Iordache), Tocitu (60 Manole), Cl. Dumitrescu (85 B. Vasile), Botoșneanu (68 S. Spoială), Filip, Spurcaciu (67 Buzilă), Matei. 
Etapa viitoare, CS Câmpina va întâlni tot pe teren propriu formația Carpați Sinaia, într-un joc programat sâmbătă, 19 martie, de la ora 11.00..

3429 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 13.03.2022 06:32 Felicitari baieti! Poate mai ajunge si Campina fotbalistica acolo unde a fost odata. Ce vremuri frumoase erau cand jucam in Divizia B (Liga II de acum)!

Sport

1895 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4743 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

610 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

614 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: