Școala de Poliție din Câmpina găzduiește turneul final al Campionatului de Minifotbal al MAI

Actualitate (Categoria articolului)

De astăzi până joi, la Câmpina are loc turneul final al Campionatului de Minifotbal pentru echipele din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Gazda competiției este Școala de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr', partidele urmând să se desfășoare în sala de sport a unității și la baza sportivă de pe Muscel, dacă vremea va permite.

Astăzi a avut loc o scurtă ceremonie prin care s-a marcat deschiderea oficială a turneului și la care au participat toate cele opt echipe rămase pentru disputele finale, precum și directorul împuternicit al Școlii de Poliție - comisar șef Răzvan Enache, purtătorul de cuvânt - Florin Bădilă și consilierul personal al primarului Horia Tiseanu - Marian Dulă.
Echipele participante la turneul final sunt cele ale inspectoratelor județene de poliție din Constanța, Sibiu, Bistrița-Năsăud, Timiș, Vrancea, Galați, Dolj și echipa Departamentului de Informații și Protecție Internă (DIPI). Sunt două grupe a câte patru echipe. Partidele vor fi arbitrate de Mihai Amorăriței și Dragoș Pantilie, amândoi din Câmpina. Finala turneului și festivitatea de premiere vor avea loc joi, 22 septembrie. 

7088 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

943 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

1060 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

31 vizualizari
27 feb. 2024 08:57

10.000 detectoare de fum vor ajunge în locuințele românilor în campania ”Detector pentru viață”

Un număr de 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon, donate de E.ON și Delgaz Grid, vor ajunge în locuințele românilor cu ajutorul pompierilor de la inspectoratele pentru situații de urgență județene. Campania este derulată în cadrul parteneriatului ”Împreună pentru siguranță”, încheiat în anul 2012.

1129 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.