O firmă din Poiana Câmpina realizează în toată țara lucrări de izolare a clădirilor cu fibre de celuloză

Anunțuri (Categoria articolului)

(P) Cu toții ne dorim să alegem cea mai bună și eficientă soluție pentru izolarea termică a locuinței, o soluție care să ne garanteze că nu vom plăti facturi mari la gaze și energie electrică și că vom avea, totuși, o casă călduroasă și confortabilă. Sistemul de izolație cu celuloză este o soluție modernă și performantă de izolație termică și fonică, realizată prin injectarea sub presiune a fibrei de celuloză. Materia primă este compusă din material organic obținut prin reciclarea hârtiei, ignifugat, aditivat cu soluție antiseptică pentru prevenirea mucegaiului și tratat împotriva dăunătorilor (rozătoare, insecte).

Unul dintre liderii de piață din acest domeniu din zona Câmpina, care se extinde și realizează lucrări de acest gen în toată țara, dar și care utilizează acaestă soluție pentru izolarea termică a locuințelor, a clădirilor, în general, este Marin Invest Isolation SRL din Poiana Câmpina (sat Bobolia), înființată de tânărul antreprenor Cătălin Marin. Acesta spune că avantajele izolării cu fibre de celuloză sunt multiple: instalare rapidă, utilizarea de produse ecologice, materialul are proprietăți termoizolante și fonoizolante superioare celor tradiționale, celuloza are abilitatea de a bloca aerul în interiorul ei, de a regla umiditatea și de a absorbi cantități mari de vapori de apă fără să devină umedă. De asemenea, lucru foarte important, celuloza este ignifugă, deci NU ARDE!
Societatea din Poiana Câmpina a încheiat anul 2022 cu lucrări constând în izolarea unor blocuri, a mai multor locuințe din diverse cartiere din Câmpina și nu numai, demonstrându-și statutul de lider de piață în acest domeniu în zona Câmpina.
Proprietățile fizice ale celulozei îi permit să ajungă în spații sau zone înguste din jurul instalațiilor aflate în pereți, cum ar fi țevi și conductori electrici, nelăsând zone de aer libere care ar putea reduce eficiența izolației termice. De asemenea, prin etanșarea pereților si șarpantelor, se elimină infiltrațiile de aer, curenții de convecție, în consecință se creează o barieră termică eficientă. Densitatea pe metru cub a celulozei instalate în izolații este de 2-3 ori mai mare în comparație cu alte materiale. Cele două procedee tehnologice folosite sunt izolarea gravitațională și izolarea (injectare) sub presiune.
Pentru mai multe detalii și oferte concrete personalizate pentru fiecare client în parte, Marin Invest Isolation SRL vă stă la dispoziție la numerele de telefon 0721.088.652 și 0735.974.874. Societatea oferă certificat de calitate pentru celuloză, certificat de garanție, certificat de agrement tehnic și de conformitate a celulozei și lucrează pe bază de contract și emitere de facturi pentru fiecare lucrare. (P)

4851 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1849 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

2538 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.