Accident la Câmpina, în intersecţia B-dului Culturii cu Strada Griviţei. Două persoane au fost rănite

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţin timp, la intersecţia B-dului Culturii cu Strada Griviţei, din Câmpina a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme şi care s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, aceasta fiind una dintre intersecţiile cu cel mai ridicat risc de producere a accidentelor. De altfel, de mai multă vreme, această intersecţie - alături de intersecţiile B-dul Culturii cu Strada Plevnei şi Străzile Conductelor cu Constantin Istrati - se află în vederile autorităţilor locale pentru a fi semaforizate.
La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe, după ce în apelul iniţial se vorbea despre o persoană încarcerată. Era vorba de conducătorul unuia dintre autoturisme, care a avut piciorul prins, dar în cele din urmă acesta a reuşit să se elibereze singur. Din primele cercetări a rezultat că autoturismul Ford, culoare gri, care venea dinspre Casa Cărţii, nu a acordat prioritate şi nu a respectat semnificaţia indicatorului "Stop", intrând în coliziune cu autoturismul Suzuki, de culoare verde, care circula regulamentar pe Strada Griviţei, spre Liceul Energetic. Cel mai grav rănit a fost şoferul autoturismului Suzuki, care s-a ales cu piciorul rupt, fiind transportat la Camera Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal. Acesta era singur în maşină, în vreme ce în autoturismul Ford se mai aflau soţia conducătorului auto şi doi copii. Conducătorul auto din Ford a fost uşor rănit, alegându-se mai degrabă cu o sperietură zdravănă.
Circulaţia a fost blocată pentru câteva zeci de minute în zonă, iar celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă vreunul dintre ei se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

9693 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petru 24.09.2017 18:33 Pacatoasa intersectie si nimeni nu face nimic pentru a se reduce problemele de aici, chiar daca la doi pasi se afla si sediul Primariei si al Politiei!

Actualitate

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4325 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2417 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.