Accident la Câmpina, în intersecţia B-dului Culturii cu Strada Griviţei. Două persoane au fost rănite

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţin timp, la intersecţia B-dului Culturii cu Strada Griviţei, din Câmpina a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme şi care s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, aceasta fiind una dintre intersecţiile cu cel mai ridicat risc de producere a accidentelor. De altfel, de mai multă vreme, această intersecţie - alături de intersecţiile B-dul Culturii cu Strada Plevnei şi Străzile Conductelor cu Constantin Istrati - se află în vederile autorităţilor locale pentru a fi semaforizate.
La locul accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe, după ce în apelul iniţial se vorbea despre o persoană încarcerată. Era vorba de conducătorul unuia dintre autoturisme, care a avut piciorul prins, dar în cele din urmă acesta a reuşit să se elibereze singur. Din primele cercetări a rezultat că autoturismul Ford, culoare gri, care venea dinspre Casa Cărţii, nu a acordat prioritate şi nu a respectat semnificaţia indicatorului "Stop", intrând în coliziune cu autoturismul Suzuki, de culoare verde, care circula regulamentar pe Strada Griviţei, spre Liceul Energetic. Cel mai grav rănit a fost şoferul autoturismului Suzuki, care s-a ales cu piciorul rupt, fiind transportat la Camera Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal. Acesta era singur în maşină, în vreme ce în autoturismul Ford se mai aflau soţia conducătorului auto şi doi copii. Conducătorul auto din Ford a fost uşor rănit, alegându-se mai degrabă cu o sperietură zdravănă.
Circulaţia a fost blocată pentru câteva zeci de minute în zonă, iar celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă vreunul dintre ei se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

9794 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petru 24.09.2017 18:33 Pacatoasa intersectie si nimeni nu face nimic pentru a se reduce problemele de aici, chiar daca la doi pasi se afla si sediul Primariei si al Politiei!

Actualitate

2003 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

2 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3394 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

970 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

1183 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.