Motociclistul implicat în accidentul de sâmbătă de la Brebu a decedat la spital. Avea doar 24 ani...

Actualitate (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, la Brebu a avut loc un grav accident rutier în care a fost implicat și un motociclist în vârstă de 24 ani. Detalii - aici.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție, motociclistul era conștient, diagnosticul inițial fiind traumatisme la coloana cervicală, membrul inferior drept și la nivelul membrelor superioare.
Din păcate, după cum ne-a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, tânărul a decedat la spital.

(Foto - ISU Prahova)

7403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2170 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1149 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.