Atenție! Casieria Electrica din Câmpina s-a mutat de pe Bulevardul Culturii pe Strada Castanilor

Actualitate (Categoria articolului)

Sediul din Câmpina al societății Electrica Muntenia Nord, cel situat pe Bulevardul Culturii, a fost închis în urmă cu câteva zile. Casieria s-a mutat pe Strada Castanilor, nr. 13, în Corpul F al Liceului Tehnologic Energetic.

Aici, pe Castanilor, factura poate fi plătită cu cardul sau la cele două terminale Rompay care sunt instalate în hol. De altfel, în curând, casieriile Electrica Muntenia Nord, cele clasice, cu plata facturii la ghișeu, vor dispărea complet, iar în locul lor vom avea aceste aparate de plată automată numite terminale Rompay. Sunt relativ ușor de folosit. Înregistrarea plății se face prin scanarea codului de bare de pe factură sau prin tastarea așa-numitului cod ENELTEL, care se află în chenarul din dreapta sus al facturii. Terminalul Rompay nu oferă rest, dar înregistrează ca plată efectuată întrega sumă introdusă în aparat. Pentru unele persoane, în special cele în vârstă, va fi puțin mai complicat la început. Vă reamintim că facturile emise de Electrica pot fi plătite și la unele bănci, precum și în magazinele care au afișată siglele Pay Point sau Payzone.

În privința sediului Electrica de pe Bulevardul Culturii, din informațiile noastre spațiul va fi renovat în următoarea perioadă, dar deocamdată nu știm ce destinație va avea. Cert este că acest imobil este proprietatea societății Electrica Muntenia Nord, iar spațiul de pe Castanilor este închiriat.

17160 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea beldian 30.01.2017 12:12 Sigur il va revendica cineva...doar e un edificiu mult ravnit!

Actualitate

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1317 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1125 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.