Atenție! Casieria Electrica din Câmpina s-a mutat de pe Bulevardul Culturii pe Strada Castanilor

Actualitate (Categoria articolului)

Sediul din Câmpina al societății Electrica Muntenia Nord, cel situat pe Bulevardul Culturii, a fost închis în urmă cu câteva zile. Casieria s-a mutat pe Strada Castanilor, nr. 13, în Corpul F al Liceului Tehnologic Energetic.

Aici, pe Castanilor, factura poate fi plătită cu cardul sau la cele două terminale Rompay care sunt instalate în hol. De altfel, în curând, casieriile Electrica Muntenia Nord, cele clasice, cu plata facturii la ghișeu, vor dispărea complet, iar în locul lor vom avea aceste aparate de plată automată numite terminale Rompay. Sunt relativ ușor de folosit. Înregistrarea plății se face prin scanarea codului de bare de pe factură sau prin tastarea așa-numitului cod ENELTEL, care se află în chenarul din dreapta sus al facturii. Terminalul Rompay nu oferă rest, dar înregistrează ca plată efectuată întrega sumă introdusă în aparat. Pentru unele persoane, în special cele în vârstă, va fi puțin mai complicat la început. Vă reamintim că facturile emise de Electrica pot fi plătite și la unele bănci, precum și în magazinele care au afișată siglele Pay Point sau Payzone.

În privința sediului Electrica de pe Bulevardul Culturii, din informațiile noastre spațiul va fi renovat în următoarea perioadă, dar deocamdată nu știm ce destinație va avea. Cert este că acest imobil este proprietatea societății Electrica Muntenia Nord, iar spațiul de pe Castanilor este închiriat.

16860 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea beldian 30.01.2017 12:12 Sigur il va revendica cineva...doar e un edificiu mult ravnit!

Actualitate

342 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

404 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

59 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

141 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.