SanConfind promovează turismul medical din România. Clinica are deja pacienți din Europa și Orientul Mijlociu

Eveniment (Categoria articolului)

La Forumul de Incoming, desfășurat sâmbătă la Câmpina, s-a vorbit mult despre necesitatea dezvoltării turismului medical, alături de cel de welness-SPA, insistându-se în special pe atragerea de turiști străini care sunt foarte interesați de aceste domenii.

Clinica SanConfind a fost unul dintre organizatorii celei de-a patra ediţii a Forumului de Incoming (alături de InfoTravel România), eveniment care a reunit peste 150 de specialişti din industria turismului din întreaga țară. Participanții au vizitat Clinica SanConfind de la Poiana Câmpina și Muzeul Hasdeu din Câmpina. „La SanConfind avem pacienţi din Arabia Saudită, Israel, Belgia, Franţa, Emiratele Arabe și alte țări, iar prin intermediul dvs., al agenţiilor de turism, sperăm ca numărul acestora să crească. Noi am încheiat parteneriate cu mai multe unităţi de cazare din Câmpina, dar şi din Breaza şi Sinaia, pentru cei care vor ceva mai deosebit, asigurându-le pacienţilor noştri din străinătate inclusiv transferul de la unitatea de cazare la clinică, unde efectuează tratamente sau diverse proceduri. De asemenea, la cerere, asigurăm şi transferul de la aeroport, toate acestea în încercarea de a le oferi oamenilor toate facilităţile de care au nevoie”, a declarat în cadrul forumului Ioana Sultanii, directorul de marketing al SanConfind.  

În acelaşi context, de interes a fost şi prezentarea susţinută de Ioana Marian - fondatoarea şi directorul general al platformei de wellness – desprespa.ro: „La nivel mondial, turismul wellness este într-o creştere spectaculoasă, de la 439 miliarde dolari în 2013, estimându-se o cifră de afaceri în acest domeniu de 808 miliarde dolari în 2020. Din păcate, România nu prea e pe nicăieri, pentru că în 2015 au beneficiat de servicii wellness în România doar 160.000 clienţi, dintre care numai 15.300 străini, cifra de afaceri fiind de 7,7 milioane euro. Este foarte puţin, îngrijorător de puţin, mai ales că, din păcate,  cu o singură excepţie, niciun hotel de 5 stele din România nu oferă programe wellness complete. Şi mi se pare inacceptabil ceea ce am văzut în unele cataloage – hoteluri de 2-3 stele, care susțin că au centre SPA. Denotă multă lipsă de profesionalism, pentru că dacă există o piscină, poate o saună şi, eventual, printr-un colţ, pe undeva, o masă de masaj, nu înseamnă că avem de-a face cu un centru SPA!”
Wellness înseamnă sănătate și relaxare, în turismul wellness îmbinându-se tratamente pentru diverse afecțiuni sau tratamente de prevenție, cu programe de relaxare în centre SPA, dar și în mijlocul naturii și cu o alimentație sănătoasă.

8248 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

5228 vizualizari
15 ian. 2022 12:35

Lansarea colecției "Eminesciana" a designerului câmpinean Delia Lazăr, un spectacol-eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu

La Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești s-a desfășurat joi, 13 ianuarie 2022, un eveniment special – lansarea colecției “Eminesciana” a designerului câmpinean Delia Lazăr, o lansare însoțită de vers și cântec.

2083 vizualizari
15 ian. 2022 10:25

“Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și poetului nepereche, la Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului “Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.

Alte stiri recente

1 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

568 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.