Imagini care devin ceva obișnuit în Câmpina și nu e bine

Actualitate (Categoria articolului)

Câmpina și-a pierdut strălucirea de altădată și trist este faptul că nu facem nimic pentru a-i reda farmecul aparte cu care eram obișnuiți noi, cei de aici, dar și vizitatorii. Orașul intelectualilor a devenit o urbe tristă, parcă împovărată de vremuri. Și de gunoaie.

Imaginile prezentate sunt de la capătul scărilor care pornesc din Bulevardul Culturii și ajung până la Strada Podului. Gunoaie aruncate de-a valma în fața și în spatele containerelor pentru colectarea selectivă. O mizerie de nedescris, un miros îngrozitor. Păcat de zona aceea frumosă și plină de verdeață. 
Din păcate, nu sunt imagini... rare. V-am mai prezentat imagini similare din Cartierul Câmpinița, de pe Strada Mihai Eminescu din centrul Câmpinei, de pe Aleea Margaretei. În mod cert, mai sunt și alte locuri. A cui e vina? Am greși dacă am spune că doar a autorităților, nu, este și vina celor care aruncă gunoiul în asemenea hal, cărora nu le pasă de ce lasă în urmă. Începem să ne obișnuim cu astfel de imagini și nu e bine.

3589 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

515 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

845 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1532 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.