26 de medalii pentru AIKO Câmpina la Campionatul Național de Karate SKDUN

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a participat sâmbătă și duminică la Campionatul Național de Karate SKDUN, care a avut loc la București, în sala Apollo, cu un număr de 20 de sportivi. Elevii antrenorului Gabriel Timofte au obținut 26 de medalii, dintre care opt de aur, șase de argint și 12 de bronz, în urma acestor rezultate clasându-se în ierarhia pe echipe pe locul 6 la categoria copii și minicadeți și pe locul 10 la cadeți, juniori și tineret.

La competiție au participat 627 de sportivi de la 38 de cluburi din întreaga țară. Iată și rezultatele înregistrate de sportivii câmpineni: Ilina Bocioacă - locul 1 kata, locul 1 ippon kumite; Radu Bocioacă - locul 1 kata; Raul Chelaru - locul 3 kata, locul 3 ippon kumite; Alexandru Dico - locul 2 kata, locul 1 sambon kumite; Vlad Șendroiu - locul 3 kata, locul 2 sambon kumite; Ionuț Moș - locul 2 kata; Andrei Dimancea - locul 3 kata; Erik Nilă - locul 1 kata; Alicia Stoll - locul 3 kata; Bianca Tache - locul 2 kata; Laura Dinjos - locul 1 kata; Alin Stoian - locul 3 kata; Theodora Tătaru - locul 1 kata; Delia Miroiu - locul 3 kumite; Codruț Cristea - locul 2 kumite; Rareș Corneanu - locul 3 sambon kumite; Rareș Neagu - locul 1 kata; Raul Dumitrașcu - locul 3 kata, locul 3 sambon kumite; Rareș Hodoiu - locul 3 kata, locul 3 kumite; Antonio Chiriac - locul 2 Master.

5437 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

580 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.

Alte stiri recente

632 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

843 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.