Autoritățile câmpinene au pregătit drumul ocolitor pe la Fântâna cu Cireși - au fost montate indicatoare, oglinzi și s-au toaletat copacii

Actualitate (Categoria articolului)

Având în vedere că de luni, 22 februarie 2021, se vor introduce restricții suplimentare de circulație pe Calea Doftanei din Câmpina (despre care puteți citi aici), autoritățile locale au luat măsuri pentru pregătirea Drumului Taberei, pe la Fântâna cu Cireși.

Astfel, au fost montate indicatoare în mai multe puncte din oraș, prin care se anunță devierea traficului, iar chiar în zona Fântâna cu Cireși, una mai dificilă, ținând cont că drumul este destul de îngust și întortocheat, au fost amplasate trei oglinzi în punctele cu vizibilitate redusă. De asemenea, Atelierul Sere a intervenit și pentru toaletarea copacilor de pe traseul pe unde va fi deviat traficul.
Acum, autoritățile sunt pregătite să intervină dacă va fi nevoie și pentru rezolvarea altor probleme. Drumul Taberei nu este în cea mai bună stare posibilă, o știm cu toții, reabilitarea acestuia fiind mai mult decât necesară. Dar, deocamdată, este singura soluție pentru devierea traficului pe perioada lucrărilor de canalizare și apoi de asfaltare pe Calea Doftanei.
Vă reamintim că de luni, 22 februarie, și până la finalul lunii aprilie 2021, Calea Doftanei va fi închisă între intersecțiile cu străzile Ecaterina Teodoroiu și Voila, astfel că tot traficul ușor și transportul public de persoane va fi deviat pe la Fântâna cu Cireși.

7610 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 20.02.2021 13:33 Ce se va intampla cu traficul greu? Din moment ce e interzis camioane pe str. Drumul Taberei, cei care vor sa mearga la Brebu, Telega, Valea Doftanei (Sotrile exclud deoarece traseul e destul de dificil) pe unde o vor lua?
  • Admin 20.02.2021 14:39 pt Alex - toate detaliile le gasiti intr-un alt articol al nostru - https://campinatv.ro/News/Article/f2e8f5af-81a2-43cc-a921-a337bb814d78_de-luni-22-februarie-2021-se-inchide-circulatia-pe-calea-doftanei-pana-la-intersectia-cu-strada-voila-traficul-va-fi-deviat-pe-la-fantana-cu-ciresi

Actualitate

4387 vizualizari
25 feb. 2021 12:30

"Nu voi accepta ca trei sferturi din Câmpina să intre în Zona A de impozitare, cu problemele pe care oamenii le au în prezent!"

Noua hartă de impozitare a municipiului Câmpina, care va intra în curând în dezbatere publică, a fost subiectului emisiunii de la CâmpinaTV.ro, moderată de Cristina Neculai și al cărei invitat a fost primarul Alin Moldoveanu. Un subiect extrem de important, având în vedere faptul că prin noua hartă de impozitare s-a dorit îndreptarea unor inadvertențe semnalate de unii cetățeni de-a lungul timpului. Numai că, din păcate, ceea ce a ieșit, probabil că ar stârni o nemulțumire în masă.

2720 vizualizari
25 feb. 2021 10:34

Cât zgomot produc aeromodelele? Ineditul demonstrației de miercuri, de pe Drumul Taberei din Câmpina, în apropierea fostului sat de vacanță

CâmpinaTV.ro a prezentat pe larg proiectul privind reamplasarea și amenajarea unei piste de aeromodelism și a uneia de carting în apropierea fostului sat de vacanță de pe Drumul Taberei, proiect inițiat de consilierii locali Valentin Crețu (PLUS) și Cosmin Raț (POL). Au apărut imediat reacții din partea unor locuitori din zonă, iar ca răspuns la nemulțumirile acestora, inițiatorii au decis organizarea unei demonstrații cu un aeromodel, chiar pe locul viitoarei piste, demonstrație la care au fost invitați și locuitorii din zonă.

Alte stiri recente

1951 vizualizari
24 feb. 2021 11:32

Începe vaccinarea anti-COVID a cadrelor didactice. În Prahova sunt doar două centre de vaccinare destinate exclusiv personalului din învățământ

În perioada 24 februarie - 10 martie 2021, personalul care își desfășoară activitatea în sistemul de învățământ se va putea vaccina cu serurile AstraZeneca (pentru persoanele de până în 55 de ani) și Pfizer (recomandat și persoanelor cu vârste de peste 56 de ani), anunță un comunicat al Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV). 

2935 vizualizari
23 feb. 2021 14:57

Punctul de vedere al societății HidroPrahova cu privire la incidentul produs la Stația de epurare Sinaia

După cum vă informam în cursul dimineții, un perete exterior al Stației de epurare a apelor uzate din Sinaia s-a prăbușit, la acest obiectiv fiind în curs de execuție lucrări de reabilitare și extindere, cu fonduri europene, prin intermediul proiectului derulat de HidroPrahova. În urma prăbușirii peretelui, apele uzate neepurate au ajuns în râul Prahova, iar Administrația Națională Apele Române a anunțat că și în acest caz se va aplica principiul "poluatorul plătește". Cuantumul amenzii urmează să fie stabilit după ce vor fi cunoscute rezultatele analizelor de apă, Apele Române și precizând faptul că poluatorul a anunțat cu întârziere incidentul. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al operatorului de apă-canal HidroPrahova referitor la situația creată la Sinaia.