Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

”Ar fi trebuit să fie a doua licitație pentru ștrandul de la Casa Tineretului, dar nu s-a prezentat nimeni. E jenant ce se întâmplă... Vă cer un punct de vedere, poate chiar un vot de principiu, dacă modificăm condițiile pentru a-l scoate din nou la licitație sau ne asumăm noi o investiție în acest ștrand, pe care ar putea să-l gestioneze apoi Clubul Sportiv”, a fost esența spuselor consilierului local Cosmin Raț. Principalele modificări vizate pentru o eventuală nouă licitație se referă la suma minimă pe care viitorul concesionar ar trebui s-o investească, valoarea prevăzută acum fiind 250.000 euro, dar și durata concesiunii, în sensul măririi acesteia de la 25 ani, cât este acum, la 35 ani sau chiar 49 ani.
Discuțiile nu au fost prea productive. ”N-avem bani este ceea ce tot auzim, așa că eu personal cred că este necesară schimbarea condițiilor și o nouă licitație”, a spus consilierul Valentin Crețu.
”Aici nu e șezătoare... Dacă aveți o idee, faceți un proiect și veniți cu el să-l discutăm”, a spus consilierul Dan Nica, acesta neștiinf, probabil, că rolul Consiliului Local nu este doar acela de a aproba proiecte de hotărâre, ci și de a dezbate/discuta probleme ale localității. 
În principiu, cel mai probabil, consilierul Cosmin Raț va veni cât de curând cu un proiect prin care să fie modificate condițiile concesionării ștrandului și organizarea unei noi licitații. Cert este că, și în urma acestor discuții din Consiliul Local, este evident că și anul 2024 va fi unul în care în Câmpina nu va exista niciun ștrand public!

(Foto cu caracter ilustrativ - ștrandul de la Casa Tineretului în vara anului 2013)

2229 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bujorel Stănică 10.12.2023 06:49 Mergem la Brașov sau la București. Acolo sau găsit oameni cu bani sa facă ceva și pentru populație..Ce me trebuie nouă ștranduri, parcări,etc. Merge și asa,de ani de zile...

Actualitate

865 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

973 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2187 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.