CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Din 25 iunie începe ”Caraimanul Kids Cup”, competiție ajunsă la a VII-a ediție

- Sport -

Din 25 iunie începe ”Caraimanul Kids Cup”, competiție ajunsă la a VII-a ediție

Evenimentul a câștigat încrederea și popularitatea în rândul comunității și a devenit o adevărată sărbătoare a copilăriei și mișcării. În fiecare an, turneul atrage mai multe echipe participante și tot mai mulți copii, ceea ce demonstrează succesul și importanța acestui eveniment pentru dezvoltarea fotbalului juvenil. Atmosfera din cadrul competiției este plină de bucurie și entuziasm, iar organizatorii depun toate eforturile pentru a crea o experiență armonioasă pentru cei mici.

Caraimanul Kid's Cup a fost inițiat în anul 2018 de către ACS Caraimanul Bușteni, cu scopul de a încuraja activitatea sportivă în rândul copiilor și juniorilor, de a oferi o platformă de competiție pentru aceștia și de a dezvolta relații sportive și prietenii între participanți. Succesul înregistrat în edițiile precedente a motivat organizatorii să transforme acest turneu într-un eveniment de referință pentru fotbalul juvenil, precum și într-o tradiție a stațiunii de pe Valea Prahovei.
La ediția din 2023 a competiției, cea de-a saptea desfășurată până acum, s-au înscris peste de 60 de echipe din diverse orașe, printre care București, Constanța, Caracal, Bacău, Focșani, Brașov, Valu lui Traian, Codlea, Ploiești, reușind să adune peste 700 de copii entuziaști. Turneul se desfășoară în etape, în perioada 25 iunie -2 iulie 2023 pe stadionul din Bușteni.
ACS Caraimanul Bușteni și Primăria orașului Bușteni demonstrează, prin organizarea acestui turneu, angajamentul lor față de dezvoltarea și promovarea sportului în rândul copiilor și tinerilor. Caraimanul Kid's Cup continuă să ofere o platformă de competiție și oportunitatea de a-și demonstra abilitățile sportive celor mici, contribuind la formarea unei noi generații de fotbaliști talentați și pasionați.


11 Jun 2023 17:59 2206 vizualizari


Comentarii


1300 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
740 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1555 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1541 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV