Cum sunt distruse băncile din parcurile de la Câmpina...

Actualitate (Categoria articolului)

Așa cum am scris și cu alte ocazii, la distrus bunuri de pe domeniul public nu ne întrece nimeni. Ne place sau nu, dar printre noi sunt oameni care își varsă nervii (sau prostia) pe coșurile de gunoi, pe băncile din parcuri, pe gărdulețe, stâlpișori, ba chiar și pe indicatoarele rutiere. La Câmpina, astfel de distrugeri sunt frecvente. De o bună bucată de vreme, însă, Poliția Locală a reușit să identifice și să-i amendeze pe cei care își bat joc de domeniul public și de banii câmpinenilor, până la urmă, pentru că ei plătesc pentru bunurile de pe domeniul public.

Scriam recent despre două persoane care au fost identificate ca fiind cele care au distrus într-o noapte trei coșuri de gunoi din Parcul Regele Mihai I (zona Milia), pentru a sustrage dispozitivele metalice din coșurile respective. Zilele acestea, Poliția Locală a identificat alte două persoane care și-au vărsat năduful pe băncile de la Lacul Bisericii, în timpul nopții. Este vorba despre un tânăr de 17 ani din Câmpina și unul de 22 de ani din Florești. Au fost identificați pe baza imaginilor surprinse de camerele video amplasate în zona Lacului Bisericii. (video)
"Întrucât faptele comise întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de distrugere, conform prevederilor articolului 253 din Noul Cod Penal, cazul a fost transmis organelor de cercetare penală. Poliția Locală, atât prin sistemul de monitorizare video, cât și prin patrularea zilnică, are în vedere păstrarea integrității bunurilor aparținând domeniului public și privat al municipiului, acționând, potrivit competențelor legale, în scopul limitării fenomenului contravențional și infracțional", ne-a declarat directorul Poliției Locale Câmpina, Marius Vișan.
Zeci de bănci și până la 200 de coșuri de gunoi sunt distruse anual la Câmpina, după "modelul" din imaginile video puse la dispoziție de Poliția Locală. 

6279 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • boris 18.04.2019 19:53 astia sunt tinerii frumosi si liberi cu hastag rezist?politia sa stea de veghe daca vrea sa incaseze leafa.Daca nu asa i-o fi invatat parintii,ce vad acasa aplica si pe domeniu public,dar si scoala,dascali au si ei vina lor.O zi pe saptamana -vinerea daca agenti economici,Primarie scoli generale si licee ar pune osul s-ar face economii,ar stii sa pretuiasca bunurile publice.Dar originile fiind nesanatoase,uneori fiind si beti dimineata in zori.Administratia Tiseanu are parte de neseriosi care folosesc banii publici-firme de utilitati,lucrari cu dedicatie,etc

Actualitate

585 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

772 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.

Alte stiri recente

644 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1572 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: