Un autocar s-a răsturnat în noaptea de marți spre miercuri, pe DN1, la Cornu

Actualitate (Categoria articolului)

Noaptea trecută, în jurul orei 1.00, pe DN1, în dreptul localității Cornu, la kilometrul 94+500, pe sensul de mers Sinaia - Câmpina, a avut loc un accident rutier,în care a fost implicat un autocar.

În autocar se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 41 ani. În urma evenimentului rutier, șoferul a rămas încarcerat, dar conștient. La locul accidentului, ISU Prahova a mobilizat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova. Accidentul s-a produs în momentul în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu separatorii de sens din beton și cu un indicator rutier, iar din impact a fost proiectat spre dreapta în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Conducătorul auto a fost descarcerat și i s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, acesta suferind numeroase politraumatisme. A fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

(Sursa foto - ISU Prahova)

2943 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1490 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

698 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările: