Finalizarea modernizării mai multor străzi şi începerea lucrărilor la Centrul Cultural, priorităţile bugetului de investiţii la Băneşti, în 2018

Actualitate (Categoria articolului)

La Băneşti s-a aprobat zilele trecute bugetul local pentru anul 2018. Un buget mai mic decât în alţi ani, dar în care o pondere însemnată îşi păstrează investiţiile. Cele mai importante lucrări pentru anul 2018 sunt finalizarea modernizării mai multor străzi şi începerea Centrului Cultural.

Principalele investiţii aprobate de Consiliul Local Băneşti ne-au fost prezentate de primarul George Stoica. „Vom continua proiectul amplum de un milion de eurom de modernizare a mai multor străzi, proiect început anul trecut, realizat în proporție de aproximativ 40% şi care va fi finalizat în acest an. Dar vom începe şi lucrările la noul Centru Cultural, proiect realizat prin Compania Națională de Invstiții, care are o valoare de peste 1,2 milioane euro. Acestea sunt cele mai mari lucrări, dar lor li se adaugă şi altele de mai mică valoare, însă de mare importanţă. Astfel, în afara unor lucrări edilitare – rigole pe mai multe străzi, modernizarea iluminatului pe altele, aş mai menţiona că se află deja la Consiliul Judeţean Prahova proiectul pe care îl derulăm în parteneriat cu Primăria Câmpina şi Consiliul Judeţean pentru realizarea unei punţi pietonale în apropierea podului vechi peste râul Doftana”, a precizat primarul George Stoica. (video)

4739 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

325 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.