CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

- Politică -

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

Este o inițiativă prin care Partidul România în Acțiune dorește strângă semnături de la populație pentru a determina autoritățile centrale să stopeze finanțarea cu sume amețitoare a partidelor politice, prin abrogarea oricăror prevederi legale privind astfel de sprijin financiar, partidele politice urmând a se susține din cotizațiile membrilor și alte surse. ”În loc să se ajungă la majorări de taxe și impozite, la o împovărare a cetățenilor și a mediului privat, mai bine guvernanții ar stopa finanțarea partidelor politice parlamentare din bani publici, ar elimina, de urgență, pensiile speciale și ar reorganiza sistemul public. Partidele trebuie să se finanțeze din contribuițiile membrilor de partid sau din donațiile simpatizanților, nu din banii tuturor românilor”, se arată în motivarea petiției inițiate de Partidul România în Acțiune.
De asemenea, Daniel Ioniță, președintele executiv la nivel național al Partidului România în Acțiune, ne-a declarat: ”În anul 2022 s-au cheltuit de la buget 52 milioane euro pentru finanțarea partidelor politice parlamentare. Este o sumă uriașă și inacceptabilă, din punctul nostru de vedere. În condițiile unor dificultăți financiare reale la nivel național, care se văd și în deficitul bugetar, considerăm că este nefiresc ca acei cetățeni care nu sunt membri ai unui partid politic să finanțeze activitatea unei formațiuni politice. Așa cum noi, cei de la Partidul România în Acțiune, ne finanțăm activitatea din contribuțiile membrilor, considerăm că toate partidele trebuie să facă același lucru, pentru a exista un tratament egal între toate formațiunile politice din România”.
Petiția online ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”, inițiată de Partidul România în Acțiune, poate fi găsită și semnată aici.


18 Sep 2023 21:54 1929 vizualizari


Comentarii


  • 26.09.2023 13:56 diss Așa și? Rezultate concrete cănd...prin anul 2345? Cel mai corect ar fi să plecați absolut toți iar denumirea de ”partid” să o schimbați cu termenul ”gașcă”.
  • 21.09.2023 10:20 Istrate Stop
  • 20.09.2023 23:10 Chirobocea Alexandra Bani se câștigă greu vor bani sa muncească pentru ei !
  • 20.09.2023 22:36 Manolachi Georgiana Pentru o viața mai buna !
  • 20.09.2023 22:21 Popa David Gabriel Super treaba cu petitia😉👋
  • 19.09.2023 09:49 Anonim Se pregateste si Ionita pentru alegeri. Am crezut ca-l sustine pe Moldoveanu ca-n ultimul timp e iubire mare intre ei :)
1147 vizualizari 27 May 2024 19:43 Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, Daniel Ioniță, a făcut o serie de afirmații privind argumentele pentru candidatura sa la cea mai importantă funcție din administrația cânmpineană.

citeste mai mult
2027 vizualizari 26 May 2024 21:03 Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, dar și la Consiliul Local, la alegerile locale din 9 iunie 2024, Cosmin Raț, ne-a transmis următoarea scrisoare deschisă, care este de interes atât pentru restul clasei politice, cât și pentru întreaga populație cu drept de vot.

citeste mai mult
2980 vizualizari 26 May 2024 13:20 Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Eveniment mare sâmbătă dimineață, la Bănești, în satul Urleta, acolo unde lângă Școala Gimnazială din localitate a fost inaugurată o sală de sport.

citeste mai mult
907 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV