Primăria Sinaia deschide Campania “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului

Social (Categoria articolului)

Campania "Verde Crud" 2023 se va derula în perioada 30 martie-13 aprilie 2023 și este pentru al 18-lea an consecutiv când Primăria Sinaia organizează această campanie de curățenie și înfrumusețare a orașului.

“Începem curățenia generală în Sinaia, așa cum facem în fiecare an, și ne bazăm pe implicarea tuturor sinăienilor ! Este un parteneriat care s-a consolidat în timp, vrem să demonstrăm că ambiția noastră de a deveni cel mai curat oraș din țară se concretizează muncind împreună!”, a declarat primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea.
Campania “Verde Crud 2023” se va desfășura în toate cartierele din Sinaia, prin participarea directă a locuitorilor și cu implicarea serviciilor publice din oraș, pentru colectarea gratuită, după un program stabilit, a deșeurilor vegetale (frunze, crengi, resturi vegetale), dar și curățarea străzilor, a trotuarelor, curților și a rigolelor.
“Până la Sărbătorile Pascale, vom avea mai multe acțiuni de ecologizare la care să ne unim eforturile, pentru că orașul este casa noastră, de care trebuie să avem cea mai mare grijă! Vă invităm, cu drag, localnici și turiști, să păstrăm Sinaia curată pe tot parcursul anului și să facem front comun pentru a proteja natura care ne înconjoară!” a mai spus primarul Vlad Oprea.
Campania “Verde Crud 2023” va redeschide și în acest an competiția pentru cea mai frumoasă grădină din oraș, în cadrul Concursului cu premii “Grădina ta”, devenit deja o tradiție pentru gospodarii din Sinaia. La finalul “Campaniei Verde Crud 2023”, Primăria Sinaia va organiza în cartiere concerte pentru locuitorii din zonele respective, copiii vor putea participa la ateliere de creație din materiale reciclabile și toți participanții vor primi ghivece de flori.

1869 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1662 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

1681 vizualizari
27 mai 2023 11:25

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.