Nu-i poți cataloga pe câmpineni drept "nesimțiți" când tu, administrație locală, nu-ți faci datoria

Actualitate (Categoria articolului)

Reacție extrem de dură a consilierului local Adrian Dochia la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina. Nemulțumit de buruienile care ies prin gardul unei proprietăți și blochează trotuarul, Adrian Dochia i-a făcut nesimțiți pe câmpineni și a spus că trebuie luate măsuri clare în astfel de situații.

"Am venit pe jos astăzi la şedinţa Consiliului Local şi pe Strada Plevnei am fost nevoit, realmente, să cobor de pe trotuar pe carosabil, din cauza vegetației ieșite dintr-o curte și care bloca trotuarul. Lumea este nesimţită, dar trebuie luate măsuri, nu se poate nici chiar aşa!", a spus Adrian Dochia, pe un ton ridicat, vehement, la ședința din 31 august a Consiliului Local Câmpina. 
Afirmația este cu atât mai șocantă cu cât vine din partea unui om de cultură, multă vreme președintele Asociației Teatrul Proiect Câmpina. Un om ale cărui intervenții în plenul CL au fost întotdeauna pertinente și la obiect. Dar acum, Adrian Dochia a greșit. De două ori. 
Am mers și noi pe Strada Plevnei în zona menționată de consilierul local. Acolo este o casă părăsită, iar buruienile din curte au trecut prin gardul dărăpănat și au ajuns pe trotuar. Este adevărat. Dar la fel de adevărat este faptul că în Câmpina există numeroase zone ce aparțin domeniului public și sunt la fel de neîngrijite. Vă amintiți campaniile noastre "Câmpina curată" și "Omul sfințește locul"? Câte astfel de cazuri nu v-am prezentat, terenuri publice și terenuri private pline de buruieni, trotuare inaccesibile din cauza vegetației, a copacilor care nu au fost toaletați. Vă amintiți Bulevardul Bălcescu, până la sensul giratoriu de la intersecția cu Calea Dacia, zonă în care oamenii mergeau pe carosabil din cauza vegetației care bloca trotuarul, vegetație de pe domeniul public? Jungla de pe trotuare, am numit-o noi atunci. Dar de Strada Mărășești vă amintiți, strada aceea pe care se află sediul PNL, partid din care face parte și Adrian Dochia? Strada unde trebuia să mergi cocoșat pe trotuar din cauza copacilor, strada unde iluminatul public era acoperit de crengile arborilor. Până la urmă au intervenit alpiniștii utilitari și asta pentru că am tot scris noi despre subiect și nu pentru că ar fi insistat vreun consilier local. Dar de buruienile și animalele moarte din stația de maxi-taxi de la fostul complex Fibec, vă amintiți. Teren public, de asemenea, dar nu l-am auzit pe Adrian Dochia spunând că trebuie luate măsuri, că nu se mai poate așa, că sunt nesimțiți cei care nu se ocupă de asta. Exemple sunt multe, iar noi suntem dezamăgiți că Adrian Dochia nu a reacționat atunci la toate aceste probleme, dar a reacționat acum, la buruienile ieșite prin gardul unei case părăsite, aflate în litigiu. Anul acesta, o mare parte a orașului a părut părăsit de administrația locală...

O a două greșeală făcută de consilierul local a fost aceea că a generalizat. "Lumea e nesimțită!". O greșeală gravă mai ales din partea unui ales local. Dacă lumea ar reacționa la fel și ar spune că dacă un partid este condus de un inculpat, întregul partid are probleme cu legea, ar fi corect? Noi credem că nu. De aceea, așa cum îl cunoaștem noi pe Adrian Dochia își va da seama că a greșit și își va cere scuze față de câmpineni la următoarea ședință a Consiliului Local.

5290 vizualizari
9

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Enescu 05.09.2017 20:41 Este inacceptabil asa ceva! Rusine! Demisia! Ar trebui ca la urmatoarea sedinta sa fim cat mai multi cetateni care sa ii cerem acestui personaj fie sa isi ceara imediat scuze, fie sa isi dea de urgenta demisia!!! Ar trebui sa facem o pagina pe Facebook - demisia lui Dochia! Nu se poate sa ne faca pe toti nesimtiti! Dupa ce ca isi bat joc de noi prin tot ceea ce fac, acum sa ne si jigneasca in halul acesta?! Pana la alegeri inseamna ca ne vor si bate! Rusine! Demisia!!!! Alo, tov. Dochia - demisia!!!! Ti-o cer eu, un nesimtit care te plateste!!!
  • Rodica Constantin 05.09.2017 23:03 Poate sesizeaza cineva ANI in cazul acestui individ, care in calitate de consilier local a votat si pentru alocarea de bani catre Asociatia Teatru Proiect, al carui presedinte este!!! Macar daca tot suntem nesimitit, sa stim de ce!
  • Antonio 05.09.2017 23:09 Un ...! A ajuns si asta sa jigneasca intregul oras! Ce sa spun, mare politician!
  • Tifigiu Maria 05.09.2017 23:20 Il invit pe dl consilier sa isi adune gunoaiele de pe domeniul public din zona Voila si sa curete trotoarele in zona fermei mai ales.....Ce rusine de administratie locala!!
  • Valentin 06.09.2017 10:39 Printre intelectuali s-au strecurat destui aroganti,aratati-mi si mie unu la locul lui dupa 90 incoace,care chiar i-a pasat de oras si nu s-a dat cocos.Cert este ca se merita unul pe altul,greseala e sa alegi la vot raul cel mai mic
  • Mona 06.09.2017 10:43 Rusine!!😤
  • Giani Fierbinti 06.09.2017 15:17 Ce-ai facut ...?jignesti colegii de cabinet?mergeti si voi sa vedeti cum arata orasul pastorit de niste LENESI.Faceti si voi o socoteala,cate instintari ati trimis la privati si cate la cei responsabili cu spatiul public si faceti o piese de teatru numit Proiect de ras.Orasul e incontrolabil a pus stapanire SATANA ,chemati un sobor de preoti pentru canonizare,hehehehheheheheheheeee HUUUUOOOOOOOOOOOOOOOO.
  • Adela 06.09.2017 19:31 Ce trist. Sunt atat de multe probleme in oras si noi ne impiedicam de niste buruieni. Pacat. Alesii nostri s au invatat ca ei pot face si spune ce vor, dar lor sa nu le spuna nimeni nimic. Raman la parerea ca e vina noastra ca locuitori ai orasului ca nu le batem obrazul si nu i tragem la raspundere. Ii platim si ii rabdam.
  • Dan 07.09.2017 07:51 Puneți o poza cu intrarea de la sediul PNL. Jeg și paragină. Niște expirați!

Actualitate

45 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorerscu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

211 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1214 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1792 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.