"Bună dimineața, domnule profesor Tiseanu. Mult succes la catedră! Dar Primăria cui o lăsați?"

Actualitate (Categoria articolului)

Știrea pe care v-am prezentat-o ieri, legată de faptul că primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, s-a angajat la Liceul Tehnologic Energetic, unde predă discipline tehnice două zile pe săptămână, a șocat multă lume. Inclusiv angajați din Primărie, inclusiv colegii de partid ai primarului. Trebuie să recunoaștem, nici noi nu am crezut până nu am primit confirmarea oficială de la conducerea unității de învățământ. Iar astăzi am vrut să-l vedem cu ochii noștri pe profesorul Tiseanu și să-l întrebăm de ce a luat o astfel de decizie.

După cum v-am informat în articolul de ieri, Horia Tiseanu predă discipline tehnice la Liceul Energetic, șapte ore pe săptămână, joia și vinerea, la clasa a XII-a. Între timp am aflat că are două ore joia, de la 12.00 la 14.00 și cinci ore vinerea, de la 9.00 la 14.00. Probabil că este un caz unic în țară pentru că noi nu am mai auzit de vreun primar în exercițiu care să-și mai ia un job. Și vorbim de primarul unui municipiu, primar aflat la al patrulea mandat consecutiv. Dacă ieri ne gândeam că Horia Tiseanu vrea să-și suplimenteze bugetul, deși indemnizația sa de primar tocmai ce a fost majorată la 9.425 lei (brut), probabil că ne-am grăbit cu această concluzie. Salariul este mic, de câteva sute de lei. Atunci, care ar fi explicația? Este aceasta o soluție de avarie, să-i spunem așa, în cazul în care rămâne fără mandat având în vedere dosarul penal pe care îl are la DNA și pentru care va ajunge în instanță? Am încercat să aflăm un raspuns chiar de la primar și l-am așteptat la Liceul Tehnologic Energetic. A intrat pe poartă la 9.00 fix, și-a parcat mașina și apoi a intrat în clădirea liceului. A refuzat să răspundă la întrebări, a refuzat să facă vreo declarație. Prin urmare, a dat liber tuturor la speculații... (video)

Citiți și Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, predă discipline tehnice la Liceul Energetic, două zile pe săptămână. Dacă nu-l găsiți la Primărie, acum știți unde este...

9698 vizualizari
14

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 • Dumitru Laurențiu Costin 15.09.2017 13:17 Se impune a menționa faptul că, in viziunea mea, sunt trei probleme majore: 1. În baza cărui acord, examinare sau act valid poate domnia sa să predea în acest an școlar? 2. Cum de își permite să ocupe aceste ore, când sunt destui alți profesori-ingineri ce ar putea beneficia de acei "puțini bani"? 3. Chiar administrarea bunurilor publice este rezolvată? Are timp liber excedentar? P. S. Cred că este vorba doar de SFIDARE și BATJOCURĂ!!!
 • minion 15.09.2017 13:31 Inainte de ora 9 a fost la Politie sa dea cu subsemnatul. Sa fiu elev in clasa XII-a si sa-mi predea Tiseanu numai la Campina se poate intampla !?! Putea sa inceapa cu ... clasa pregatitoare sau cu gradinita ! Rusinea Campinei !
 • Micky 15.09.2017 13:48 Se comporta ca la DNA! Nu spune nimic, pentru ca orice ar spune se va întoarce împotriva lui!
 • Petronela 15.09.2017 14:28 Ce atitudine sfidătoare are! Sa ii spune cineva ca aceasta nu este atitudine de cadru didactic, fie el și doar inginer!
 • Preda Dorel 15.09.2017 21:36 Dar cei de la Inspectoratul Judetean cum au aprobat asemenea MASCARADA,sa predea un ... fara expertiza profesionala.Daca are nevoie de bani ,de ce nu pleaca la munca afara la cules de capsuni sau ingrijitor la camine de batrani,asta e valoare lui profesionala.Posturi libere mai sunt si la penitenciare de profesor bineinteles,dar parlamentul Campinei cum comenteaza?caz unic in Europa ,poate in Africa sa mai gasim asa tampenie.
 • Mălina Victoria Dumitru 15.09.2017 21:40 Orele pe care le predă un cadru didactic se obțin în urma unui examen "de titularizare". A trecut domnul Tiseanu prin așa ceva? Nu cred că de afla pe vreo listă de candidați admiși. Atunci, pe ce bază a fost angajat ?
 • Melania 15.09.2017 22:33 Va citesc, va respect si va apreciez si nu as vrea sa va simtiti jigniti de o propunere. Eu as fi curioasa sa aflu parerea consilierilor locali despre acest lucru. Macar asa cate unul de la fiecare partid! Repet, e doar o propunere, o curiozitate de-a mea si va rog sa o tratati ca atare! Multumesc!
 • Ene 15.09.2017 22:36 Cata nerusinare! Cum a fost primit? Are capacitatea psihica si intelectuala de a preda unor elevi?! Stiam ca profesorii sunt supusi unei expertize medicale speciale, ca doar nu poti sa pui sa le predea elevilor unul cu inclinatii spre pedofilie sau mai stiu eu ce altceva! A trecut Tiseanu un astfel de test? Cand si unde? Extrapoland, daca presedintele americanilor isi face public rezultatul analizelor, noi, la Campina, nu il putem obliga pe Tiseanu sa isi faca publice analizele? Eu, de exemplu, vreau sa stiu daca e sanatos la cap? Poate nu are discernament si asa scapa si de probleme cu DNA!
 • Robert 16.09.2017 16:01 Eu nu ma pricep si doar intreb: cand va propune sa fie alocati bani pentru liceul Energetic si va semna in calitate de ordonator principal de credite, va fi seful sau subalternul directorului liceului Energetic?
 • Alex S. 16.09.2017 20:33 Eu una nu vad absolut nimic rau in asta..avem nevoie de profesori si de doctori ca de aer. Si ce daca e primar. Sunt convinsa ca cele 2 ore le recupereaza, oricum in primaria campina primarul si viceprimarul lucreaza de 2x mai mult decat restul angajatilor..carora le place extrem de mult tandemul tigara-cafea, servita frumos in curtea din spatele primariei!
 • Serbanescu 17.09.2017 09:37 De ce atata mirare? Cati parlamentari sunt si profesori universitari? Cand se duc ei sa tina orele, nu in timpul programului parlamentului? Si problema lor este ca au ore la facultati aflate la sute de kilometri de Bucuresti. Asta este Romania.
 • Mihai 17.09.2017 15:20 Va aduceti aminte ca directorul liceului Energetic, prof Sarbu, aparea pe pliantele electorale ale lui Tiseanu, indemnand lumea sa il voteze? Sa fie doar o coincidenta?
 • Cojanu 17.09.2017 19:56 XPD+ RRZ= Love.De ce aparea directorul Energeticului la deschiderea Kaufland si la multe activitati cu care nu avea tangenta(educationala),de ce au fugit profesorii de la Energetic la mai bine ,la fel si cu schimbarile din Primaria Campina.Ce interese sunt la mijloc?
 • Tudor 18.09.2017 18:56 Cel mai penibil primar din Romania!!!

Actualitate

1857 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3355 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

223 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

566 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.