CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Terenul multifuncțional de sport va fi dat în folosință la 1 septembrie 2017. Iată tarifele pentru închiriere

- Actualitate -

Terenul multifuncțional de sport va fi dat în folosință la 1 septembrie 2017. Iată tarifele pentru închiriere

Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 31 august, a Consiliului Local Câmpina, sunt două proiecte referitoare la terenul multifuncțional de sport. Primul prevede darea în administrarea Clubului Sportiv Câmpina a acestui teren, iar cel de-al doilea este regulamentul de organizare și funcționare, care include și tarifele de utilizare a terenului.

Prin urmare, de la 1 septembrie 2017, terenul multifuncțional va fi administrat de CS Câmpina, club care se ocupă și de terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, dar și de bazinul de înot didactic. Terenul multifuncțional poate fi utilizat în pentru baschet, handbal și minifotbal, iar aici se vor putea desfășura inclusiv orele de sport ale elevilor. Este puțin probabil că se va întâmpla așa având în vedere că aproape toate unitățile școlare din Câmpina dispun de sală sau teren de sport. Și cine bate drumul de la școală până la terenul multifuncțional pentru o oră de sport... redusă astfel?! 
Totuși, conform Regulamentului de Organizare și Funcționare, elevii vor avea acces gratuit în timpul săptămânii, cu două condiții: să fie însoțiți de profesori și să-și demonstreze calitatea de elev cu carnetul vizat la zi. De asemenea, accesul este gratuit și pentru elevii și asociațiile sportive care participă la competițiile organizate de administrația locală sau de CS Câmpina.
Terenul va funcționa de luni până vineri, între orele 8.00 - 22.00, iar sâmbătă și duminică între orele 8.00 - 19.00. Și iată tarifele pentru închirierea terenului:
- de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00 - 25 lei/oră
- de luni până vineri, între orele 16.00 - 22.00 - 35 lei/oră
- sâmbăta și duminica - 35 lei/oră
Se pot obține și abonamente cu 5% reducere între 11-20 ore și cu 10% reducere între 21-40 ore.

Terenul multifuncțional de sport a fost finalizat luna aceasta și a costat 147.057 lei (fără TVA), bani alocați de la bugetul local. Este situat lângă bazinul de înot didactic.


28 Aug 2017 18:27 4661 vizualizari


Comentarii


159 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1853 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1733 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1519 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV