Târg de joburi cu angajatori locali la Câmpina

Anunțuri (Categoria articolului)

Oportunități de job-uri în oraș, consiliere și redactare CV pe loc, interacțiuni directe cu angajatori locali. Toate acestea vor fi posibile în cadrul târgului de joburi ce va avea loc vineri, 24 noiembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina (Strada Griviței nr. 50).

Pot participa la eveniment toți cei interesați de găsirea unui loc de muncă, dar și de oferte de la angajatori locali, fiind facilitat accesul la posturile disponibile. Intrarea este liberă.
În cadrul târgului de joburi va fi amenajat și un birou de redactare CV unde este oferită consiliere în vederea elaborării CV-ului, acesta putând fi întocmit pe loc și printat. Evenimentul face parte din proiectul ”CADESS – Câmpina: anti Discriminare Excluziune Socială și Sărăcie” implementat de Asociația Centrul de Formare Profesională, Orientare, Consiliere și Plasarea Forței de Muncă ”FORMATEMP” în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina, Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, Fundația Zamolxes și Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare.
Proiectul CADESS vizează integrarea familiilor vulnerabile din Câmpina și cuprinde o serie de servicii integrate precum: tabere, excursii și program tip after-school pentru copii, program de continuare a studiilor “A doua șansă”, cursuri de formare profesională, servicii medicale gratuite, ședințe de kinetoterapie, consiliere psihologică și orientare în carieră.
Proiectul a început la data de 24 mai 2022 și se desfășoară până la 24 decembrie 2023. Se pot înscrie persoanele care au domiciliu/ reședința în Câmpina și un venit mai mic de 1.165 lei/lună pe membru de familie.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate (roma și non-roma) din municipiul Câmpina, cu accent pe populația aparținând minorității roma.
Proiectul contribuie la obiectivul specific al Programului Operațional Capital Uman prin reducerea disparităților de dezvoltare economică și socială a unui grup de 900 de persoane dintr-o comunitate marginalizată și restul comunităților.
Definiții:
ZUM - Zonă Urbană Marginalizată.
SDL- Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Câmpina realizată de Asociația Community Lead Local Development Câmpina.
POCU/717/5/1/152144 - CADESS - Proiect finanțat prin SDL ZUM Câmpina “Câmpina: anti Discriminare Excluziune Socială & Sărăcie” implementat de ASOCIAŢIA - CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALĂ, ORIENTARE, CONSILIERE ŞI PLASAREA FORŢEI DE MUNCĂ "FORMATEMP” în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina, Liceul Tehnologic Mecanic - Câmpina, Fundația Zamolxes și Asociația Centru de Cercetare si Formare a Universității de Nord Baia Mare.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

1474 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lazar Traian 22.11.2023 12:45 Casa de cultură nu e la Nr 50 ci 95.Si in Campina fara 3500 Ron cash faci foamea.Preturile sunt mult mai mari decât la Ploiesti și Brașov .Și oamenii sunt mai răi la Campina .M am stabilit în Anglia decât să fiu umilit de patroni la Campina.

Anunțuri

70 vizualizari
16 feb. 2024 17:51

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 16 februarie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

536 vizualizari
10 feb. 2024 11:02

HidroPrahova a semnat un nou contract în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată

HidroPrahova S.A. a semnat, în data de 6 februarie 2024, contractul de proiectare și execuție intitulat PH-CL-17 – “Reabilitare front captare Bălțești, retehnologizare stație tratare Cărbunești și înlocuire rezervor de înmagazinare V = 5000 mc Băicoi”. Contractul este inclus în ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, Cod MySMIS 2014+ 156809.

Alte stiri recente

317 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

200 vizualizari
21 feb. 2024 21:13

E oficial! Alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor avea loc pe 9 iunie

Ceea ce CâmpinaTV.ro vă informa pe surse în urmă cu câteva zile, a devenit oficial miercuri, 21 februarie, atunci când liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au anunțat într-o conferință de presă comună comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare pentru data de 9 iunie.