CâmpinArtelor. Primul concurs de desene și pictură pentru elevi, primele emoții, primele premii și 136 de lucrări minunate

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, derulat de administrația locală, vineri, 11 martie 2022, în holul mare al Casei Tineretului a avut loc vernisajul primei expoziții de desene și pictură. Sunt lucrările cu care elevii de la liceele câmpinene au participat la concursul organizat în cadrul "CâmpinArtelor".

Au fost expuse 136 de lucrări deosebite, unele dintre ele de o profunzime inimaginabilă. Au fost atât lucrări de pictură, dar și grafică, realizate în diverse stiluri și abordând tematici dintre cele mai diverse - de la portrete la peisaje și mesaje anti-război, o temă, din păcate, atât de actuală.
Juriul acestui concurs a fost format din artiștii plastici locali Amalia Suruceanu, Carmen Bălan și Gabriel Dima, iar misiunea lor nu a fost deloc simplă. Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, alături de consilierii locali Liviu Davidescu și Liviu Briciu, dar și de directorii mai multor instituții de învățământ și profesori implicați în acest proiect.
Câștigătorii acestui prim concurs de pictură destinat elevilor sunt: locul I - Ionuț Nicolae (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”), premiat cu o tabletă grafică; locul al II-lea - Livia Frâncu (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”), premiată cu o boxă portabilă cu microfon; locul al III-lea - Anelize Voicu (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”) și Adriana Stanciu (Colegiul Tehnic Forestier), premiate cu câte un set de boxe. Premiile au fost asigurate de Altex, partenerul administrației locale în acest proiect.
De asemenea, primarul Alin Moldoveanu a anunțat că vor urma și alte concursuri de desene și pictură în cadrul proiectului ”CâmpinArtelor”, următorul fiind destinat elevilor de gimnaziu.

3215 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2641 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

2069 vizualizari
05 feb. 2024 21:12

Medalie de argint pentru echipa Belvedere la Olimpiada Culinară Internațională din Germania - Secțiunea desert

Echipa regională Belvedere, formată din maeștrii bucătari și cofetari din județele Prahova și Brașov, a obținut medalie de argint la Olimpiada Culinară Internațională IKA de la Stuttgart din Germania. O performanță excepțională, la care o mare contribuție și-au adus-o cele două câmpinence din echipă - Carmela Dragomir și Andra Ioana Bunea (foto), de la Cofetăriile Dulcelle.

Alte stiri recente

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.