Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

Interviuri (Categoria articolului)

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

Astfel, mai întâi, Cosmin Raț s-a referit la anunțata candidatură a Irinei Nistor, din partea PSD, la funcția de primar al municipiului Câmpina, adăugând că ”în câteva luni, cel mai probabil în toamnă, și Partidul Oamenilor Liberi își va anunța candidatul la funcția de primar al municipiului Câmpina. Nu vom candida împotriva cuiva, ci vom avea un candidat care să susțină proiectele noastre”. De asemenea, Cosmin Raț a acceptat că viitorul candidat va fi unul dintre cei doi consilieri locali - Liviu Briciu, care a candidat și la alegerile locale din septembrie 2020, sau... Cosmin Raț.
De asemenea, consilierul local Cosmin Raț a parcurs stadiul principalelor proiecte de investiții, plecate - în mare parte - de la idei ale Partidului Oamenilor Liberi. S-a vorbit despre pasajul subteran, dar și despre parcul în care oamenii își vor putea plimba câinii, despre parcul de pe Strada Oituz, despre ștrand, despre parcări. Nu în ultimul rând, Cosmin Raț a vorbit despre un proiect pe care îl consideră extrem de important nu numai pentru Câmpina, ci pentru întreaga zonă - Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Câmpina. ”Fără nicio supărare, dar actualul centru de primiri urgențe de la Spitalul Municipal este cel mai mare apartament cu trei camere din oraș. Atât Câmpina, cât și întreaga zonă au nevoie de altceva - un centru de primiri urgențe modern, care să includă și spații pentru dializă. În privința finanțării unui asemenea proiect, cu un parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinemtograf, care urmează a fi demolat cât de curând, ar putea deveni realitate și cred că ar fi cel mai util proiect al acestui mandat”, a spus Cosmin Raț.
Mai sunt multe alte declarații interesante pe subiecte de actualitate politico-administrativă, astfel că vă invităm să urmăriți integral emisiunea cu Cosmin Raț, consilier local și secretar general al Partidului Oamenilor Liberi.

2582 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gica 31.05.2023 10:11 A reaparut consilierul RAT ! o tine tot cu parcul de caini si cinematograful sa fie transformat in spital ! A spus multe de cand este consilier dar nu a facut absolut nimic concret pentru oras. Acum vrea sa candideze la functia de Primar !!! El sau chitaristul Briciu ! inca nu s-au hotarat, probabil o sa dea cu banul ! Acesti doi consilieri au votat in consiliul local pentru aprobarea proiectului pasajului subteran, un proiect odios de distrugere a orasului. Nu mai avem nevoie de voi in consiliul local in 2024, plecati si lasati orasul in pace si luati-l cu voi si pe actualul primar.

Interviuri

1650 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

2462 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.