Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Actualitate (Categoria articolului)

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?

Un urs a dat atacul la o gospodărie de pe Strada Pădurii, la marginea cartierului Voila. Proprietarul gospodăriei a sunat la 112 și imediat s-a declanșat procedura standard în astfel de situații, o comisie ajungând la fața locului (reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției Naționale și Poliției Locale, ISU, un medic veterinar, un paznic de vânătoare). Reprezentantul Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi a fost cel care a tras câteva focuri de avertisment pentru a speria animalul, care s-a îndepărtat, dar nu înainte de a ucide un berbec. Acum, ursul a fost alungat, dar familia care locuiește pe Strada Pădurii și a cărei gospodărie a fost atacată de urs s-a ales cu paguba, dar și cuteama că ursul s-ar putea întoarce.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6478 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.