Retrospectiva sezonului de atletism indoor: cinci titluri de campion național pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Odată cu finala Campionatului Național de Atletism în Sală pentru Copii I și II s-a încheiat sezonul 2022 de atletism indoor. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, un club care reușește să mențină numele Câmpinei în prim-planul întrecerilor atletice juvenile, în ciuda multor probleme, mai ales de infrastructură, a izbutit și în acest sezon să obțină o serie de medalii valoroase, inclusiv cinci titluri naționale.

O scurtă retrospectivă asupra sezonului indoor și a rezultatelor obținute de atleții câmpineni a fost prilejul pentru un scurt dialog cu Mihaela Marin, profesor coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
”Am avut un sezon bun, cu cinci titluri naționale - Ștefan Gagiu la săritura în lungime, Eduard Unguroaica la triplusalt, Ciprian Costache la aruncarea greutății, Gabriel Văcărescu la probe combinate hexatlon, Cristian Nechifor săritura în lungime, medalii de argint, medalii de bronz, dar și mai muilte locuri patru și cinci, multe dintre acestea fiind la numai câțiva centimetri sau sutimi de secundă de podium. Aș remarca faptul că am diversificat disciplinele sportive în care pregătim sportivi cu care participăm la competițiile naționale”, ne-a declarat Mihaela Marin.
De asemenea, Mihaela Marin ne-a mai vorbit despre impactul plecării sportivilor Andreea Lungu și Marius Vasile la Brașov, dar și despre alți sportivi ”acontați” deja de CSM București, despre dezamăgirea provocată de imposibilitatea de a colabora cu CS Câmpina, dar și despre competițiile internaționale la care mai mulți sportivi câmpineni s-au calificat.
Dincolo de cifre, date, statistici, rezultate, în spatele participării fiecărui sportiv la fiecare competiție este foarte multă muncă, pe care oamenii de la CSS ”Constantin Istrati” o fac cu multă pasiune, în ciuda vicisitudinilor - condiții precare, marginalizare. Dincolo de toate acestea, oamenii de aici aduc mereu în prim-planul atletismului de nivel național nume noi, copii talentați, cu care Câmpina ar trebui să se mândrescă, deși - din păcate - Câmpina nu prea face mare lucru pentru ei.

(Foto - stânga: Cristian Nechifor și antrenoarea Jenica Bran; dreapta: Ciprian Costache și antrenoarea Mihaela Marin, doi dintre cei cinci atleți ai clubului câmpinean care au devenit campioni naționali în sezonul indoor 2022)

3535 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1834 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

243 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

1421 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.