Petrecere de poveste pentru copii, de ziua lor, în Parcul Soceram din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Distracție maximă, de 1 Iunie 2023, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina. Așa se întâmplă acolo unde sunt copii mulți și unde totul este gândit pentru bucuria lor. Și așa s-a întâmplat ieri, în superba locație care este Parcul Soceram. Pentru sărbătoriții zilei, a fost creată o atmosferă de poveste, iar ei, cei mici, s-au distrat pe cinste.

"Câmpina Curată a Copiilor" a fost un eveniment care a inclus multe activități și surprize frumoase. Un DJ, muzică, teatru stradal, ateliere creative, baloane, pictură pe față, animatori extraordinari, ce mai, o zi plină de surprize, voie bună, distracție și veselie pentru copii, dar și pentru familiile acestora. Imaginile spun mai multe decât cuvintele. 
Atmosfera a fost întreținută de prima trupă de percuție și samba din țară, Barbarossa Samba Group, formată din artiști pasionați ritmurile braziliene. Prin pasiunea pentru muzică şi prin energia tobelor, membrii trupei au reușit nu doar să încingă atmosfera, ci și să implice publicul în show-ul lor impresionant. 
Pentru participanții la eveniment a fost organizată și o tombolă cu premii importante - trotinete electrice, console de jocuri, puzzle 3D, Lego, jucării de pluș. A fost o zi frumoasă, de neuitat pentru copiii mai mari sau mai mici.
Evenimentul din Parcul Soceram a fost organizat de Partidul Câmpina Curată și Asociația Câmpina Curată.

5815 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2580 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2536 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

621 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

574 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: