Vă invităm la o plimbare prin jungla de pe trotuar. Câmpina, Bulevardul Bălcescu, în zona sensului giratoriu

Actualitate (Categoria articolului)

Este posibil ca reprezentanții Primăriei Câmpina să creadă că în localitate toată lumea are mașină, iar pe trotuare nu circulă nimeni. Altfel nu ne putem explica de ce arată ca o junglă un trotuar din Câmpina. Cititorii ne-au atras atenția, iar noi am mers și ne-am convins că au dreptate. Priviți imaginile.

Nu suntem în pădure, nu suntem în junglă, ci pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și Calea Dacia din municipiul Câmpina. Și este vorba despre trotuarul de pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre ieșirea din localitate. Din zona IRA până la fosta benzinărie Tibi Oil, trecând pe lângă sensul giratoriu. Așa ceva este inadmisibil într-un municipiu cu pretenții cum este Câmpina! Din păcate, nu este singurul trotuar din localitate care arată așa. Aici, însă, există și o parte bună a lucrurilor. În curând, bălăriile vor ajunge pe carosabil și atunci, poate-poate se împiedică cineva de ele. Cineva din Primărie, care nu vede și trotuarele.

5554 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ljlkjl 20.06.2017 14:59 Municipiu cu pretentii este doar in capul lor. Eu nu mai am nici o pretentie de la acest oras care a devenit un sat fara caini, ca o inchisoare pentru o persoana ce vrea sa se dezvolte atat personal cat si profesional. Campina a ramas un oras in care sa te retragi eventual la pensie si doresti doar sa iti plimbi catelul pe muscel. Tiseanu impreuna cu gasca lui de incompetenti (PSD, PDL, PD, PNL, PMP etc) a distrus un mic orasel cu potential atat uman cat si material.
  • Didi 20.06.2017 20:45 Mai avem primar? Nimic nu s-a facut in acest an daca nu au pus un gram de asfalt de ce sa taie iarbă sa fim in mijlocul naturii.
  • Didina 21.06.2017 10:13 Pt Didi - avem primar, e toată ziua la DNA!
  • Tudor 21.06.2017 13:05 Nimeni nu face nimic. La primărie mă refer. Băăă, da nimic!

Actualitate

1069 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

681 vizualizari
26 iun. 2022 15:17

Trei șoferi s-au ales cu dosare penale, în ultimele zile, pe străzile din Câmpina

În ultimele zile, acțiunile polițiștilor câmpineni au dus la deschiderea a trei dosare penale pentru conducători auto, care au fost prinși în diferite situații care au dus la acest deznodământ - de la conducerea unui vehicul neînmatriculat, la conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau fără a deține permis de conducere..

Alte stiri recente

64 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

172 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.