Vă invităm la o plimbare prin jungla de pe trotuar. Câmpina, Bulevardul Bălcescu, în zona sensului giratoriu

Actualitate (Categoria articolului)

Este posibil ca reprezentanții Primăriei Câmpina să creadă că în localitate toată lumea are mașină, iar pe trotuare nu circulă nimeni. Altfel nu ne putem explica de ce arată ca o junglă un trotuar din Câmpina. Cititorii ne-au atras atenția, iar noi am mers și ne-am convins că au dreptate. Priviți imaginile.

Nu suntem în pădure, nu suntem în junglă, ci pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și Calea Dacia din municipiul Câmpina. Și este vorba despre trotuarul de pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre ieșirea din localitate. Din zona IRA până la fosta benzinărie Tibi Oil, trecând pe lângă sensul giratoriu. Așa ceva este inadmisibil într-un municipiu cu pretenții cum este Câmpina! Din păcate, nu este singurul trotuar din localitate care arată așa. Aici, însă, există și o parte bună a lucrurilor. În curând, bălăriile vor ajunge pe carosabil și atunci, poate-poate se împiedică cineva de ele. Cineva din Primărie, care nu vede și trotuarele.

5605 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ljlkjl 20.06.2017 14:59 Municipiu cu pretentii este doar in capul lor. Eu nu mai am nici o pretentie de la acest oras care a devenit un sat fara caini, ca o inchisoare pentru o persoana ce vrea sa se dezvolte atat personal cat si profesional. Campina a ramas un oras in care sa te retragi eventual la pensie si doresti doar sa iti plimbi catelul pe muscel. Tiseanu impreuna cu gasca lui de incompetenti (PSD, PDL, PD, PNL, PMP etc) a distrus un mic orasel cu potential atat uman cat si material.
  • Didi 20.06.2017 20:45 Mai avem primar? Nimic nu s-a facut in acest an daca nu au pus un gram de asfalt de ce sa taie iarbă sa fim in mijlocul naturii.
  • Didina 21.06.2017 10:13 Pt Didi - avem primar, e toată ziua la DNA!
  • Tudor 21.06.2017 13:05 Nimeni nu face nimic. La primărie mă refer. Băăă, da nimic!

Actualitate

1708 vizualizari
01 oct. 2022 12:31

De Ziua Internațională a Muzicii, tânărul pianist câmpinean Sergiu Dobrescu vă oferă un dar... muzical

2 comentarii

1 octombrie este Ziua Internațională a Muzicii și se sărbătorește la această dată încă din 1975. Inițiativa i-a aparținut renumitului violonist şi muzicolog Yehudi Menuhin, propunerea sa fiind adoptată de Consiliul Muzical Internațional al UNESCO pentru că muzica poate fi considerată limbajul universal al omenirii. De Ziua Internațională a Muzicii, tânărul și foarte talentatul pianist câmpinean Sergiu Dobrescu vă oferă, prin intermediul nostru, un cadou muzical de suflet - Sonata Op.49, No.2, a lui Ludwig van Beethoven, unul dntre cei mai mari compozitori din istoria muzicii.

1260 vizualizari
30 sept. 2022 15:33

Ample acțiuni ale Poliției Rutiere la Câmpina și în alte localități

1 comentarii

La data de 29 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina și polițiilor orășenești Azuga, Băicoi, Breaza, Bușteni, Comarnic și Sinaia au desfășurat o acțiune cu forțe mărite pe raza municipiului Câmpina și pe raza comunelor Poiana Câmpina și Brebu, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 

Alte stiri recente

1043 vizualizari
02 oct. 2022 20:11

Liga B Prahova. FC Muscelul Câmpina - Unirea Lacul Turcului 3-1

La revenirea pe teren propriu, FC Muscelul Câmpina a avut un adversar incomod, formația Unirea Lacul Turcului.

1126 vizualizari
02 oct. 2022 19:49

Înotătorii de la CS Câmpina, performanțe foarte bune la Cupa ”Hyperion”, de la Brașov

450 de sportivi de la 24 de cluburi din țară au fost prezenți în week-end la Brașov, la Cupa ”Hyperion” la natație. La startul acestei competiții s-au aflat și mai mulți sportivi de la CS Câmpina, pregătiți de Adrian Stoican.