Aproximativ 18,5 milioane lei s-au încasat la bugetul Câmpinei, de la populație și firme, în primele trei trimestre ale anului

Actualitate (Categoria articolului)

În primele trei trimestre ale acestui an, suma încasată la bugetul municipiului Câmpina, din taxe și impozite locale, se ridică la 18.488.167 lei. Este vorba despre taxe și impozite plătite atât de populație, cât și de agenții economici, până la al doilea termen scadent - 30 septembrie 2018.

Potrivit datelor furnizate de Direcția Economică din cadrul Primăriei Câmpina, persoanele fizice au plătit la bugetul local 7.311.023 lei, ceea ce reprezintă un grad de colectare a impozitelor de 72,13%. Suma încasată de la agenții economici este de 11.177.144 lei, adică 82,25% din totalul pe care îl au de achitat firmele câmpinene.
Comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, sumele încasate anul acesta sunt mai mari, cu un milion lei în cazul persoanelor fizice și cu mai bine de trei milioane lei în cazul agenților economici. Procentele, însă, sunt mai reduse față de perioada similară a anului precedent și asta se explică prin faptul că Direcția Economică a reușit să încaseze sume importante din restanțele înregistrate în anii precedenți atât de populație, cât și de societățile comerciale. Reamintim că, în 2017, până la al doilea termen scadent, procentul încasărilor de la populație era de 79%, iar de la agenții economici - de 84%. 

4051 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1574 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1716 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

424 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.