Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

Politică (Categoria articolului)

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

"Până la acest moment nu am primit nimic oficial din partea Biroului Politic Județean. Am aflat de decizia BPJ de la alți colegi și din presă. Nu știu care sunt motivele pentru care întreg Biroul Politic a fost dizolvat și ce prevederi statutare au fost invocate în acest sens. Se pare că a fost numită o persoană de la organizația Ploiești care să conducă PNL Câmpina. Aceeași persoană pe care au încercat să o impună și la alegerile interne de anul trecut, contrar prevederilor statutare. Acest demers nu se justifică, dar eu nu mă cramponez de funcție. Am făcut parte din această echipă timp de 24 de ani și constat că istoria se repetă. În 2020, la alegerile locale, Horia Tiseanu (primarul în funcție și președinte PNL Câmpina) a fost desemnat candidat oficial pentru funcția de primar, iar apoi, peste noapte, a fost înlocuit și chiar demis din funcția de președinte PNL.
Conflictul politic cu primarul Alin Moldoveanu, care prin deciziile sale a afectat profund voința cetățenilor, a confirmat ceea ce se bănuia din 2020 și anume faptul că acesta a fost susținut tot timpul de o parte a conducerii PNL Prahova. De fapt, acum chiar putem spune că acesta a fost creația lor, iar câmpinenii au fost induși în eroare. PRIMARUL ALIN MOLDOVEANU NU A FOST NICIODATĂ INDEPENDENT! Eu m-am opus deciziilor aberante pe care gruparea de la Ploiești care conduce Câmpina a încercat să le impună cu forța și care aveau un impact negativ asupra orașului.
Îmi voi continua drumul și mă voi implica activ în viața comunității. Îmi voi pune în slujba cetățenilor toate cunoștințele și experiența politică și administrativă pe care le-am dobândit până acum. Îmi voi susține în continuare punctele de vedere în care cred cu adevărat și nu mă voi lăsa intimidat. Rămân atașat de rădăcinile și principiile mele.
Mulțumesc echipei PNL Câmpina, echipă cu care am avut o colaborare foarte frumoasă, colegi și prieteni care chiar nu cred că meritau să fie tratați în acest fel!"

2677 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 10.11.2022 11:03 Pnl= pcr( psd).Gata și cu cariera politică, care nici nu începuse de fapt, a lui Nistor. Mare nu ar fi mirarea dacă ar debarca la primarul mult hulit! Toți o apă și un pământ!
  • Anonim 10.11.2022 11:28 Cei de la Ploiești sunt urmașii Brătienilor sau ai lui Mircea Ionescu-Quintus? Fac PNL ul de rușine.
  • Marina 10.11.2022 11:37 Marian, sa ramai acelasi om pe care il stim cu totii, din 1998 cand ai intrat in partid. Sa nu te lasi intimidat de ROBERTA ANASTASE si acolitii ei. In ziua de azi se promoveaza .... (fara cuvinte). Ai spus foarte frumos : PRIMARUL INDEPENDENT A FOST O CREATIE A LOR, A GRUPULUI DE LA PLOIESTI - o schema politica ca sa pacaleasca campinenii si sa castige voturi. Ii invit pe campineni sa viziteze acea minunata comuna - POIANA CAMPINA. Poate se desteapta sa vada ca MOLDOVEANU e numai imagine.
  • Ionut 10.11.2022 19:37 ''Independentul'' a inceput sa faca curatenie printre opozantii sai. Inca o confirmare ca gasca Dumitrescu-Roberta-Dobre si alti membri de vaza ai PNL, campineni, dar cu trecere si functii la judet, l-au sustinut in alegeri si acum el, in contrapartida le-a oferit orasul pe tava. Noapte buna, Campina!
  • S. F 12.11.2022 08:54 Marian e inteligent. Dar la ce ajuta. Trebuia demult sa își ia zborul din cuib.Nu știu câte chestii a aplicat Tiseanu de la domnii Cojocaru și Mocuta în 30 ani de administrație, Nistor era protejatul fostului primar. Pe când Moldoveanu a avut un singur mentor. Florin Anghel. A candidat la ghici în Poiana.... a asfaltat străzile, ulițele. Localnicii Duță și Baltasescu ce au făcut?Se plângeau ca Mircea Cosma șeful lor nu da fonduri comunei. Pe Ragman înotai în noroaie.... la prima ploaie. Al doilea mandat câștigat cu peste 50%.Efectiv au maturat pe jos cu PSD. Ar mai fi o șansă, partidul lui George Ionescu.

Politică

1749 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1848 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

114 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

105 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.