”Impunerea unor termene”, soluția lui Cosmin Raț pentru ca proiectele din Consiliul Local Câmpina să devină mai repede realitate

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, alături de Simona Stoica, președintele Asociației ”Câmpina civică”, prilej cu care am discutat despre proiectele pe care administrația locală încă nu a reușit să le ducă la bun sfârșit.

După cum ați putut vedea pe larg și în cadrul emisiunii noastre, pe care o puteți regăsi aici, am discutat asupra multor subiecte care îi dor pe câmpineni, dar care nu își găsesc locul și pe agenda consilierilor locali - de la ștrand la cinematograf, de la blocul de necesitate până la spațiul unde a funcționat Mițu-Chițu sau situația turnului înclinat.
Consilierul local Cosmin Raț a venit cu o propunere, o soluție la multe dintre problemele Câmpinei, pe cât de simplă, pe atât de eficientă: ”Cred că impunerea unor termene realiste, de bun simț, ar fi o soluție bună pentru o punere mult mai rapidă în practică a proiectelor. Concret, dacă stabilim în Consiliul Local că este nevoie de un anume proiect, să fixăm și un termen din momentul în care acel proiect va fi bugetat, termen rezonabil pentru începerea și realizarea lui. Cred că astfel întreaga administrație va fi mult mai responsabilă, iar eficiența va crește. În momentul de față, am discutat la nivelul Primăriei Câmpina legalitatea unei asemenea propuneri, astfel încât măcar de acum înainte să avem termene clare, care să fie publice, pentru fiecare proiect”, a declarat consilierul Cosmin Raț.
Propunerea sa vine și în urma unei experiențe personale mai puțin plăcute. Cu destul tam-tam, în martie anul trecut, Consiliul Local aproba un proiect al consilierilor Cosmin Raț și Valentin Crețu privind reamplasarea și amenajarea pistei de aeromodelism și amenajarea unei piste de karting pe Drumul Taberei, în apropierea fostului Sat de Vacanță Voila. Ei bine, chiar dacă a trecut mai bine de un an de la momentul aprobării acelui proiect, hotărârea nu a fost pusă în aplicare, chiar dacă au fost fonduri alocate pentru acest lucru și în 2021 și sunt fonduri alocate de la bugetul local și în acest an.
Oricum, propunerea lui Cosmin Raț pare interesantă și vom urmări în ce măsură se va introduce și va putea dinamiza activitatea administrației locale.

1911 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1844 vizualizari
12 aug. 2022 13:04

Chemați la un scandal, polițiștii câmpineni au constatat că bărbatul implicat, băut bine, d-abia se dăduse jos de la volan

Joi, 11 august, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că soțul său este sub influența băuturilor alcoolice și face scandal.

5271 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?

Alte stiri recente

10 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1668 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.