Consiliul Local Câmpina alocă 2,5 milioane lei pentru amenajarea tribunelor și vestiarelor de la terenul sintetic de sport de la Petrol

Actualitate (Categoria articolului)

Pe ordinea de zi a ședinței de mâine (joi, 26 ianuarie) a Consiliului Local Câmpina figurează un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții "Amenajare bază sportivă Grup Școlar Petrol". Nu este vorba despre întreaga bază sportivă, deși ar fi fost bine, ci doar despre amenajarea tribunei și vestiarelor de la terenul de sport cu gazon sintetic.

Practic, este vorba despre construirea unei clădiri la parterul căreia se vor afla vestiare, grupuri sanitare, un cabinet medical și o cabină tehnică, iar deasupra vor fi tribunele acoperite. Valoarea investiției se ridică la 2,5 milioane lei (fără TVA), bani care vor fi alocați de la bugetul local. 
Este foarte bine că se realizează această investiție, chiar dacă suma alocată ni se pare cam mare. Totuși, am dori să le reamintim consilierilor locali care mâine vor aproba această investiție, că la câțiva metri de terenul sintetic se află sala de sport de la Căminul Petrol, cea în care se antrenează copiii de la singurul club sportiv școlar din Câmpina (CSS Constantin Istrati), atleții aceia despre care tot scriem că iau medalii peste medalii la campionatele naționale. Sala de sport arată îngrozitor și dacă nu ne credeți priviți imaginile de la antrenamente. Ar trebui să le vină rândul și lor să se bucure de condiții mai bune.

5963 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • I.C 25.01.2017 18:39 Toate cele bune dl Pavel.La fel ar trebui colaborat si cu dl Pascu dar interesele la Campina sunt multe.La fel aroganta.La banii astia macar din baza de la Petrol are o alta fata.Trebuie renovat complexul intreg, cativa paznici si numai vezi maidanezi,grafitti .Pe aici nu isi fac selfi cu buruienile domnii consilieri?
  • Neacsu catalin 26.01.2017 11:42 La un teren de 9 miliarde lei faceti tribune si cabine de 25 miliarde? Vai de noi ce oameni ne conduc! Aruncati cu miliarde fratilor ca doar nu dati de la voi, dati de la fraierii de noi astia care v am votat si care nu ne mai invatam minte!
  • dan dumitrescu 28.01.2017 13:01 Domule Neacsu Catalin ,faceti o mare greseala ca raportati vestiarele la terenul de joc.Desigur, suma poate parea mare, insa asta o putem spune doar dupa ce vom vedea un eventual proiect.Terenul ala chiar are nevoie de vestiare care sa ofere conditii decente.

Actualitate

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.