Precizări ale Primăriei Câmpina privind obiectul contractului pentru amenajarea Parcului Durbac

Actualitate (Categoria articolului)

În urma publicării articolului nostru Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi, Primăria ne-a transmis câteva precizări legate de obiectul contractului încheiat cu SC Cartagris Limited SRL Câmpina, firma care a câștigat selecția de oferte organizată municipalitate. Mai exact, este vorba despre lucrările și dotările care intră în suma de 480.838 lei (fără TVA), cât reprezintă valoarea contractului.

"Obiectul contractului este amenajarea unei zone de recreere cu destinația parc și cuprinde următoarele lucrări:
- amenajare peisagistică: toaletare și plantare de arbuști, semănare gazon;
- mobilier urban: achiziționarea și montarea a 21 bănci, 14 coșuri de gunoi, un gărduț metalic și unul din lemn;
- aparate fitness și echipamente de joacă: achiziționarea și montarea a 8 aparate fitness și a cinci locuri de joacă pentru copii (probabil este vorba despre cinci echipamente pentru locul de joacă, nu cinci locuri de joacă, n.r.);
- Instalații electrice: realizarea unei noi instalații electrice prin montarea a 21 de stâlpi de iluminat public;
- Terasamente: pregătirea terenului;
- Amenajare parc: săpături, alei, borduri, covor de cauciuc pentru locurile de joacă.
Valoarea tuturor acestor lucrări este de 480.838,37 lei și cuprinde, după cum se vede, și dotările pentru aparatura fitness, dar și achiziționarea locurilor de joacă pentru copii."

Acestea sunt precizările Primăriei Câmpina privind obiectul contractului pentru amenajarea Parcului Durbac, precizări pentru care îi mulțumim.

3299 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • vasile p 16.03.2016 09:19 CARTAGRIS LIMITED; CAST SRL; BIO TRACT AGRICOLA; X-MEN SECURITY; RONI 93; UN LANT DE FIRME LA CARE PARE A FI UN SINGUR ADMINISTRATOR; CARE JONGLEAZA CU PRIMARIA; SCOALA DE POLITIE; ETC ; http://www.campinaph.ro/2015/03/adminsitratorul-sc-cast-mihail-iordache-retinut-de-dna-intr-un-nou-dosar-privind-fondurile-europene.html ; LUCRARI CARE SE MUTA DE PE O FIRMA PE ALTA; CARE DE FAPT AJUNG LA UNUL SINGUR; FIRMA DE PAZA IMBRACATA CU ECHIPAMENT DE LA POLITIA LOCALA DUPA CUM VEDEM AGENTII PRIN ORAS; ADMINISTRATORI CARE SE SCHIMBA DUPA CUM APAR PROBLEMELE GEN (EVAZIUNI; SAU DERANJATI DE CATRE D.N.A.) SI TOTUSI VAD CA INCA LUCREAZA; DUPA CUM AM AFLAT SI LUCRARILE DE CANALIZARE AU FOST OPRITE TOT DE ACEST ADMINISTRATOR CU SCUZA CA NU AR FI PRIMIT CONTRAVALOAREA FACTURILOR DE CATRE CEI DE LA HIDRO PRAHOVA. NE-OM TREZI VREODATA SA SCAPAM DE ACESTI CORUPTI.

Actualitate

2815 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2282 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

27 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

56 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.