O clasă a XI-a de la Colegiul “Grigorescu” Câmpina a trecut în scenariul “roșu”, după ce doi elevi au fost depistați pozitiv la COVID-19

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - O altă clasă de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" va intra de joi în scenariul roșu, cu cursuri exclusiv online, pentru următoarele două săptămâni. Este vorba tot de o clasă a XI-a, unde un elev a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2.

La numai două zile de la începerea noului an școlar, la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, o clasă a XI-a a trecut direct la scenariul ”roșu”, după ce doi elevii fost testați pozitiv la COVID-19.

În clasa respectivă sunt 30 de elevi, care de miercuri, 15 septembrie 2021, vor face cursuri exclusiv online, după ce marți seară au sosit rezultatele testelor COVID-19 pentru doi elevi care se simțeau rău. Din primele informații ale anchetei epidemiologice, cei doi au participat la o petrecere privată înainte de începerea cursurilor școlare, unde este foarte posibil să se fi infectat cu SARS-CoV-2. La nivelul Colegiului “Grigorescu”, conducerea instituției a luat deja măsura dezinfectării clasei respective și au fost anunțate Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică. 
Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" este unitatea școlară din Câmpina cu cei mai mulți elevi, aici funcționând toate ciclurile de învățământ: 40 de clase din care 7 la învățământul primar, 9 la învățământul gimnazial și 24 la învățământul liceal. 

4588 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1795 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2985 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

3103 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5849 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.