Robert Cazanciuc a fost la Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PSD la funcția de primar, Nicolae Moisescu

Politică (Categoria articolului)

După Titus Corlățean, un alt nume important din cadrul Partidul Social Democrat, Robert Cazanciuc, actualul președinte al Senatului României, a venit la Câmpina pentru a demonstra susținerea față de candidatul la funcția de primar Nicolae Moisescu, dar și importanța pe care conducerea centrală a social-democraților o acordă campaniei de la Câmpina.

Alături de Robert Cazanciuc s-au mai aflat la Câmpina, cu același prilej, senatorul PSD de Prahova - Radu Oprea, precum și președintele executiv al PSD Prahova, Cornel Nanu, primar al comunei Cornu. În fața membrilor și simpatizanților social-democraților câmpineni, Nicolae Moisescu a declarat: ”Nu m-a interesat politica în ultimii 25 de ani, dar de șapte luni, de când am decis să intru în această cursă, m-am implicat total. Câmpina are nevoie de o îmbunătățire considerabilă a două dintre segmentele importante ale vieții noastre de zi cu zi - sănătatea și educația”, după care a detaliat pentru fiecare dintre aceste domenii o serie de proiecte concrete pe care le va pune în practică după câștigarea alegerilor din 27 septembrie. (video)
De asemenea, rând pe rând, s-au adresat membrilor și simpatizanților PSD și ceilalți invitați.
Cornel Nanu: ”Îi doresc mult succes domnului Moisescu și vreau să îi reamintesc că o astfel de funcție este vremelnică. Și îi doresc să fie și pentru dumnealui la fel de vremelnică așa cum este pentru mine, eu fiind primar la Cornu de 31 de ani. Este foarte important să convingeți oamenii să voteze PSD nu numai la funcția de primar, ci și pentru Consiliul Local, Consiliul Județean și președinția Consiliului Județean”. (video)
Radu Oprea: ”Vin de fiecare dată cu plăcere la Câmpina și sunt emoționant, pentru că, aici, la Câmpina aveți ceva cu totul și cu totul special. Și atunci când sunteți puși față în față cu ceilalți din județ, știți să fiți uniți. Din păcate, chiar și în organizația PSD nu se mai simțea acest lucru, dar domnul Moisescu a reușit să readucă acea stare de unitate. Iar dacă domnul Moisescu va ști să facă la fel și în Primăria Câmpina, atunci poate acesta va fi cel mai mare câștig”. (video)
Robert Cazanciuc: ”L-am cunoscut pe domnul Moisescu acum, la intrarea aici. Și l-am întrebat ce l-a mânat în luptă? Mi-a spus că era sigur că îl voi întreba acest lucru și a adăugat că nu poate sta deoparte atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum trebuie. Îmi place să văd energia pozitivă pe care o emană domnul Moisescu și vreau să cred că peste patru ani, când vom reveni aici, să ne punem doar problema dacă vom câștiga cu 70% sau 80% pe baza realizărilor din primii patru ani de mandat ai domnului Moisescu”. (video)

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019)

3664 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 12.09.2020 21:31 Azi am urmarit interviul dat de domnul Briciu ziarului Oglinda.A fost forte bine pentru mine ca am avut curiozitatea sa il vad.M-a convins ca nu merita sa il votez.Sa imi vorbeasca domnul respectiv in anul 2020 de socialisti si comunisti....aveam impresia ca avem alegeri parlamentare sau prezidentiale.Domnule Briciu candidati la primaria Campina iar socialistii si comunistii la care faceti dumneavoastra referire nu prea au condus primaria.Partidul pe la care a -ti fost a condus orasul asta.Nu am inteles inversunarea cu care vorbeati...din cate stiu partidul la care a-ti fost v-a interzis sa vorbiti intr-o sedinta si v-ati suparat si a-ti plecat din pnl.Asa ca daca imi vorbiti de socialisti si comunisti e grav.Aveam sperante chiar vroiam sa candidati dar cred ca locul 4 pe 27 septembrie e mult.Incet ,incet se elimina potentiali mei preferati.Vad ca va doriti sa stau acasa sau sa votez cu comunistii !Un pol dai ,un pol face!

Politică

2303 vizualizari
02 aug. 2022 13:48

Ce cred liderii politici locali despre demisia lui Marian Nistor de la conducerea Pieței Centrale Câmpina?

După demisia surprinzătoare (sau poate că nu) a directorului Serviciului Piața Centrală Câmpina, Marian Nistor, înregistrată pe 1 august 2022, reacțiile au fost din cele mai diverse. În aceste context am considerat că ar fi interesant de văzut care este părerea liderilor politici locali despre demisia șefului Pieței, care este și președinte al PNL Câmpina.

2962 vizualizari
28 iul. 2022 21:18

Comunicat de presă al PMP Câmpina privind avizul Comisiei Tehnice asupra PUZ-ului privitor la pasajul subteran

6 comentarii

Joi, 28 iulie, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o ședință a Comisiei Tehnice, unde s-a avizat proiectul privind PUZ-ul pentru pasajul subteran din centrul localității. Unele partide au avut diverse reacții, dar singura formațiune care a transmis un comunicat de presă a fost Partidul Mișcarea Populară (PMP). Iată comunicatul semnat de președintele Adrian Pițigoi și consilierii locali Aron Sabo, Bogdan Ene, Marius Anghelescu:

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.